OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2012. február 28., kedd 10:09

Thaiföldön terjeszkedik a Groupon/Az iparág úttörője fokozza ázsiai jelenlétét
    Bangkok, 2012. február 28., kedd (Business Wire/OTS) - A Groupon (NASDAQ: GRPN), a helyi üzleti lehetőségek terjesztésében nemzetközi piacvezető vállalat bejelentette, hogy megkezdte működését thaiföldi érdekeltsége a Groupon Thailand. A www.mygroupon.co.th, oldalon az ügyfelek könnyűszerrel bukkanhatnak rá a legjobb vásárlási és időtöltési, étkezési lehetőségekre, látványosságokra.

    A leányvállalat kezdetben a Bangkok által kínált lehetőségeket fedi le, de idővel kiterjeszti tevékenységét a többi thaiföldi városra is. Thaiföld a 47-dik ország az Egyesült Államokon kívül, ahol a Groupon megkezdte tevékenységét.
    "Nagy örömünkre szolgál, hogy a Groupon szolgáltatásainak előnyeit eljuttathatjuk a thaiföldi vásárlókhoz és kereskedőkhöz is" - mondta Damian Kemner, a Groupon Thailand ügyvezető igazgatója. "A Groupon lehetővé teszi a thaiföldi vásárlóknak, hogy a legjobb ajánlatok sehol máshol fel nem lelhető széles választékából válogathassanak. Válogatott kereskedőinkkel olyan exkluzív ajánlatokat alakítunk ki, amelyek páratlanul széles ügyfélbázishoz teremtenek számukra hozzáférést, és fokozzák az üzleti terjeszkedéshez szükséges piaci jelenlétet."
    A Groupon 2008 novemberi megalakulása óta alapjaiban változtatta meg a helyi érdekű kereskedők életét azzal, hogy nemzetközi kereskedelmi és marketing platformot biztosított számukra új ügyfelek szerzéséhez és növekedésük megalapozásához. A vállalat már több százezer kereskedővel alakított ki partneri viszonyt és több mint 33 milliós ügyfélbázist épített ki olyan vásárlókból, akik legalább egy Groupon vouchert vásároltak az elmúlt egy évben.
    Az ajánlatok megtekintéséhez és a Groupon Thailand szolgáltatásainak igénybe vételéhez keresse fel a www.mygroupon.co.th oldalt. A Groupon Thailand kínálatában szerepelni kívánó kereskedők lépjenek kapcsolatba a vállalattal a b2b@mygroupon.co.th email címen.
    A Groupon:
    A 2008 novemberében Chicagóban létrehozott napi listát állít össze az aznapi legjobb tennivalókról, étkezési lehetőségekről, látnivalókról és vásárlási lehetőségekről a világ 48 országában. A Groupon kiválasztott üzleti partnerekkel közösen dolgoz ki kereskedők és vásárlók számára kölcsönösen előnyös üzleti ajánlatokat, napi ezernél is többet. A városában fellelhető legjobb ajánlatok megismeréséhez keresse fel a www.mygroupon.co.th weboldalt.

Kapcsolat:
Sajtó
Groupon Thailand
Chonreutai Dao-ngern
Marketing & Communications Manager
Phone: +66 (81) 402 9876
Email: chonreutai@mygroupon.co.th
vagy
Groupon
Heather Dickinson
Director, International Communications
Phone: +44 77 8856 4810
Email: heatherd@groupon.com


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.