OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2012. február 28., kedd 10:01

Mobil vásárlási rekordról, a vásárlók és a kereskedő növekvő aktivitásáról számolt be a Groupon/Mobile World Congress 2012
    Barcelona, 2012. február 28., kedd (Business Wire/OTS) - A Groupon (NASDAQ:GRPN) (http://www.groupon.com) mobil üzletkötési rekordot ért el tavaly decemberben Észak-Amerikában. A voucherek egynegyedét valamilyen mobil készülékkel vásárolták meg és jelentősen emelkedett az egy évvel korábbihoz képest a mobil alkalmazások használata mind a vásárlók, mind a kereskedők körében.

    Észak-amerikai mobil vásárlási aktivitás 2011 decemberében:
    - a Groupon voucherek 25%-át mobil készülékkel vásárolták meg;
    - tavaly december óta megháromszorozódott és meghaladja a kilenc milliót;
    - több mint 12 ezer kereskedő vette igénybe a Groupon mobil alkalmazását a voucherek beváltásához és a vásárlások követéséhez iOS vagy Android operációs rendszeren futó készülékkel.
    Tavaly a Groupon mobil alkalmazásának funkciókészlete és felhasználói felülete jelentősen javult és üzletkötési lehetőségekkel is bővült, beleértve a Groupon Getaways utazási ajánlatait http://www.groupon.com/getaways), a Groupon Goods termékeket (http://www.groupon.com/goods) valamint a Groupon Now! valós idejű kötéseket (http://www.groupon.com/now).
    "A Groupon megváltoztatja az emberek helyi vásárlási szokásait" - mondta Mihir Shah, a Groupon mobil üzletágért felelős alelnöke. "Ahogy terjed az okostelefonok használata és bővül a mobil készülékek funkciókészlete, úgy vonjuk be a mobil készülékeket a vásárlási folyamatba és tesszük lehetővé kereskedő partnereinknek világszerte üzletük hatékony folytatását és reklámozását."
    A Groupon folyamatosan bővíti mobil üzletága nemzetközi piaci lefedettségét a világ több mint harminc országában új termékek és szolgáltatások bemutatásával és vezető nemzetközi vállalatokkal létesített stratégiai együttműködési megállapodásokkal. A vállalat kibővítette egyúttal a Nokiával folytatott együttműködését is globális ügyfélbázisának nyújtott helyi szolgáltatási kínálattal. A felek az üzletkötést bárhol és bármikor lehetővé tévő piacvezető Groupon alkalmazási csomag kifejlesztésén dolgoznak Nokia telefonokra is.
    A Groupon:
    A 2008 novemberében Chicagóban létrehozott napi listát állít össze az aznapi legjobb tennivalókról, étkezési lehetőségekről, látnivalókról és vásárlási lehetőségekről a világ 48 országában. A Groupon kiválasztott üzleti partnerekkel közösen dolgoz ki kereskedők és vásárlók számára kölcsönösen előnyös üzleti ajánlatokat, napi ezernél is többet.
    Mentesítő záradék
    A közlemény kockázati és bizonytalansági tényezők hatásának kitett előretekintő megállapításokat fogalmaz meg. A tényleges eredmények lényegi és valós eltérést mutathatnak a megfogalmazottakhoz képest. Eltérést okozhatnak egyebek között, de nem kizárólagosan a vállalat által az értékpapír felügyeletnek 2011. november 1-jén az S-1 formanyomtatványon benyújtott regisztrációs közleményében a "Kockázati Tényezők", illetve "A Vezetés Értékelése a Pénzügyi Helyzetről és a Működés Eredményéről" fejezetcímek alatt részletesen taglalt tényezők. A dokumentum másolatai megszerezhetőek a vállalat befektetői kapcsolatok weboldalán a http://investor.groupon.com címen, vagy a SEC weboldalán a www.sec.gov címen. A Groupon tényleges eredményei lényegi és valós eltérést mutathatnak a közleményben tett kijelentésekhez vagy utalásokhoz képest, ezért azokat nem javasolt a jövőbeni teljesítményre vonatkozó tájékoztatásnak tekinteni.
    Az előretekintő megállapítások nem tekinthetők jövőbeni eseményekre vonatkozó előrejelzésnek. Annak ellenére sem, hogy előretekintő megállapításainkat a legjobb tudásunk alapján tettük meg, arra garanciát nem adhatunk, hogy a jövőbeni eredmények, az aktivitás szintje, a teljesítmény vagy a megállapításokban szereplő események és körülmények teljesülnek vagy bekövetkeznek. Továbbá sem a vállalat sem harmadik személy nem vállal felelősséget az előretekintő megállapítások helyességért és teljességéért. A vállalat elhárít magától minden kötelezettséget az általa tett előretekintő megállapítások nyilvános aktualizálására a közlemény közzétételét követően a tényleges eredményekben vagy a várakozásokban bekövetkezett változások kiigazítására.

Kapcsolat:
Groupon
Julie Mossler, +1-312-242-2033
Director, Communications
Julie@groupon.com


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.