OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2012. január 18., szerda 11:17

KMO Nyitott könyvespolc
    Budapest, 2012. január 18., szerda (OTS) - A Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház szeretettel meghívja Önt a KMO Nyitott Könyvespolc megnyitójára 2012. január 20. péntek 18 órára. Helyszín: Köki Terminál bevásárló- és szabadidőközpont, 1191 Budapest, Vak Bottyán utca 75. A-C.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20120118_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20120118_002.jpg

Történet

A KMO Művelődési Ház 1923 óta szolgálja Kispest közművelődését, néhány éve a kor színvonalának megfelelően felújítva várja vendégeit a Kőbánya-Kispesti metró végállomástól és a KÖKI Terminál Bevásárló Központtól 5 percre. A KMO Nyitott Könyvespolccal szeretnénk meghonosítani egy olyan követendő külföldi példát, amely méltán tarthat érdeklődésre számot. Ötletünk elnyerte a KÖKI Terminál tetszését, így a 2. emeleten a Kultúra Napjához kapcsolódó programsorozat keretében megnyílik a KMO Nyitott Könyvespolc.

A nyitott könyvszekrény ötlete a performer-duó Clegg & Guttmanntól származik, az első szekrényeket 1990-ben állították fel a németországi Darmstadtban és Hannoverben. A nyitott könyvszekrénynek az volt a célja, hogy a könyvekhez ingyen, mindenféle regisztráció nélkül, bárki és bármikor hozzáférhessen. Később hasonló könyvszekrények jelentek meg Bonnban, Grazban, majd Bécsben. A szekrények hamar népszerűvé váltak, rendben tartásukat pedig mindenféle szervezés nélkül, önként végzik a járókelők.

Számos könyvkiadó támogatta elképzelésünket könyvadománnyal.
Kérjük, adományozzon Ön is! Ajánlással is elláthatja könyveit (pl. miért tetszik Önnek az a könyv, kinek ajánlaná, stb.)

Hogyan használja a KMO Nyitott Könyvespolcot:

Amennyiben el akar olvasni egy könyvet, vegye le azt a polcról és amikor elolvasta hozza vissza. Abban az esetben, ha megtartaná azt is megteheti, de kérjük, cserébe hozzon helyette egy másikat. Így a könyvállomány cserélődik, de mindig nagyjából állandó mennyiségű könyv áll az olvasók rendelkezésére. Amennyiben van a tulajdonában olyan könyv, amit már olvasott, esetleg több példánya van belőle, netalántán Önnek nem tetszik (ez nem jelenti azt, hogy másnak sem tetszik) hozza el a KMO Nyitott Könyvespolcra.

Legyen ott Ön is a megnyitón.

Addig is jó olvasást!

Eddigi támogatók:
Apáczai Kiadó, Garbo Kiadó, KÖKI Terminál, K.u.K. Kiadó, Társalgó Galéria
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.