OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2011. november 25., péntek 15:15

Művész és vendég a porondon!
    Budapest, 2011. november 25., péntek (OTS) - Ünnepek a Városmajorban. Színház, irodalom, gyerekszínház Budán.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20111125_001.jpg

    Játszásra, beszélgetésekre kialakított helyszínen, különleges környezetben, testközelben lesznek élvezhetőek és kelnek életre a produkciók a Városmajori Garden Étterem Színházban.
    Közvetlen kapcsolat, kontaktus alakul ki játszó és hallgató, a közösséget együtt formáló, alkotó és inspiráló közeg között.
    Talán furcsa, hogy a jelenlegi gazdasági környezetben ilyen bátor lépésre szánja el magát egy szezonális jelleggel működő színház.
    A Budapesti Nyári Fesztivál a jövő nyári nyitásáig, szabad kapacitásait kihasználva, kísérletképpen kis színházat nyit a Városmajorban a Garden cafe & lounge étteremben.

    Aki ismeri a budai oldal és a Városmajor adottságait, nem csodálkozhat a lépésen, hiszen szinte kínálkozik a lehetőség, hogy élettel, művészettel legyen feltöltve ez a kellemes, családias helyszín, a természettel ölelt környezetben.
    A programok megválasztása és a vonzó extrákkal kínált jegyárak minden korosztály számára inspirálók és elérhetők.

Decemberi programajánlat
- december 4. vasárnap 10.30 - Garden matiné: Brémai muzsikusok (mikulásozás és Sunday brunch - vasárnapi svédasztalos családi ebédek az előadás után)
- december 11. vasárnap 10:30 - Garden matiné: A 3 kismalac és a farkasok (kézműves foglalkozás és Sunday brunch az előadás után)
- december 7. szerda 19.00 - Garden színház: Rob Becker: Caveman (Stand-up comedy színházi fűszerezéssel Kálloy Molnár Péter módra)
- december 18. vasárnap 10:30 - Garden matiné: Betlehemi történet (karácsonyi ajándékkészítés és Sunday brunch az előadás után)
- december 18. vasárnap 17.00 - Garden irodalom: Utazás Karinthy körül I. - Az Ünnepek. Házigazda, szerkesztő: Fráter Zoltán, vendég: Karinthy Márton, Székhelyi József, Babicsek Bernát

Extrák a Garden Étterem Színházban
- Bevezető ár decemberben
- Welcome drink minden jegyárban
- Ajándék könyvcsomag az irodalmi teadélutánokon (alkalmanként 10 db csomag kerül kisorsolásra, amely a Kossuth Kiadó Karinthy Frigyes-sorozatának első három kötetét tartalmazza)

- Saját és állandó asztalfoglalási lehetőség
- Őrzött, ingyenes parkolás
- Kedvezményes vacsoralehetőség
- Testközelben a művészek, kötetlen beszélgetések az előadások után
- Sunday brunch vasárnapi svédasztalos családi ebéd
- Budapesti Nyári Fesztivál kedvezmény kártya (alkalmanként 10 db kártya kerül kisorsolásra)
- Hegyvidék-kártya elfogadó hely

További információ és részletes program: www.szabadter.hu

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu, személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) és a helyszínen.

Asztalfoglalás és jegyrendelés telefonon: 06 1 / 301-01-47

Szabad Tér Színház Nonprofit Kft.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.