OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2011. november 18., péntek 13:49

Nemzetközi találékonysági díjat alapított a Citi és a Financial Times az úttörő városfejlesztési megoldások elismerésére (1. rész)
    New York, 2011. november 18., péntek (Business Wire/OTS) — A Citi és a Financial Times (FT) bejelentették az FT/Citi Ingenuity Awards: Urban Ideas in Action ( FT/Citi Találékonysági Díjak: Városfejlesztési ötletek működés közben ) létrehozását. Ez egy nemzetközi program olyan vezetők elismerésére, akik úttörő megoldásokat dolgoznak ki a városi kihívások kezelésére, a városok, a városlakók és a városi közösségek javát szolgálva az oktatás, az energia, az egészségügy és az infrastruktúra területén.

    A Citi, a Financial Times és az INSEAD díjat hozott létre az innovatív városi megoldások elismerésére az oktatás, az energia, az egészségügy és az infrastruktúra területén.

    Ma a világ lakosságának több mint fele városokban él, és ez a szám az elkövetkező évtizedekben várhatóan emelkedni fog. Ennek következtében a városok sürgető igénye, hogy szembenézzenek az urbanizáció kihívásaival és olyan megoldásokat találjanak, amelyek korszerűsítik az infrastruktúrát, javítják a hatékonyságot és az életminőséget és elősegítik a fenntartható növekedést és fejlődést. Ezt a világméretű programot azért dolgozták ki, hogy elismerjék azokat a vezetőket, akik megoldásaikkal segítik a városokat egy jobb, gyorsabb, hatékonyabb jövő megvalósításában.
     A Citi nap mint nap használja szakértelmét arra, hogy világszerte száz országban megoldásokat találjon a városok előtt álló kihívásokra,  mondta Vikram Pandit, a Citi vezérigazgatója.  A Citi 200. évfordulója egybeesik a városok jelentőségének növekedésével és nagy örömünkre szolgál, hogy ezzel a díjjal elismerhetjük azokat a szenvedélyes embereket, akik ötleteikkel elősegítik a növekedést és a gazdasági fejlődést ezekben a városi központokban.
    Globális jelenléte révén a Citi egyedülálló rálátással rendelkezik a városi környezet komplexitásaira. A  Citi for Cities -en és más kezdeményezéseken keresztül a Citi világszerte együttműködik ügyfeleivel és partnereivel mind az állami, mind az üzleti szektorban azért, hogy emelje a közszolgáltatások színvonalát, megkönnyítse a kereskedelmet, bővítse a pénzügyi integrációt és hasznosítsa a digitális, mobil- és kártyatechnológiák előrelépéseit.
    Az innovatív városfejlesztési megoldásokkal előálló vezetők elismerése érdekében a Citi a Financial Times-szal együttműködésben az INSEAD-ot, a világ egyik vezető és egyben legnagyobb posztgraduális, az innovatív vezetésre koncentráló üzleti vezetőképző iskoláját kérte fel a szempontok és a módszertan kidolgozására.
     Nagy örömmel csatlakozunk a Citi kezdeményezéséhez, amely a gyorsuló urbanizáció igényeire válaszoló innovatív megoldások szerzőit díjazza majd,  mondta Ben Hughes, a Financial Times globális kereskedelmi igazgatója és vezérigazgató-helyettese. Jelentős kihívásokkal szembekerülve világszerte számos kreatív, leleményes és ambíciózus egyén és szervezet törekszik ihletett megoldások kidolgozására. Ezek közül a legjobbakat szeretnénk magazinjainkban, internetes riportjainkban, konferenciáinkon és díjaink segítségével is elismerni.
     Az új kihívások új gondolkodásmódot igényelnek,  mondta Bruno Lanvin, az INSEAD eLab ügyvezető igazgatója.  Büszkék vagyunk arra, hogy a Citi-vel együtt dolgozhatunk ezen az időszerű globális felületen, amely elismeri a legragyogóbb elméket, amelyek világszerte városi kihívásokra találnak megoldásokat.  (folyt.)


2011. november 18., péntek 13:50

Nemzetközi találékonysági díjat alapított a Citi és a Financial Times az úttörő városfejlesztési megoldások elismerésére (2. rész)
    

    A díjazási folyamat
    Az FT/Citi Ingenuity Awards díjra 2011. november 17-től 2012. március 26-ig fogadnak el jelentkezéseket az interneten. Minden jelentkezést az FT és az INSEAD bírál el és minősít, majd a témák nemzetközi szakértőiből álló bizottság választja ki a döntő résztvevőit és a győzteseket.
    A döntő résztvevőinek nevét közöljük az FT 2012-ben megjelenő magazinjaiban és meghívjuk őket a 2012-es év folyamán tartandó regionális konferenciáinkra, a városi kihívásokról és megoldásokról a legfontosabb ágazati vezetőkkel folytatott párbeszéd elősegítése érdekében. A kategória győztesek és a globális győztes nevét a november 12-i díjátadó vacsora keretében jelentjük be. A jelentkezési lap, az alkalmassági szempontok és további részletek megtalálhatók a következő címen: www.ft.com/ingenuity.
    A Citi-ről:
    A Citi vezető globális pénzügyi szolgáltató vállalat, amely mintegy 200 millió ügyfélszámlát kezel és több mint 160 országban és joghatóságban folytatja tevékenységét. A Citi pénzügyi termékek és szolgáltatások széles körét nyújtja fogyasztói, vállalati, kormányzati és intézményi ügyfeleinek, többek között fogyasztói banki és hitelezési, vállalati és befektetési banki, értékpapír-forgalmazói, tranzakciós és vagyonkezelési szolgáltatásokat.

További információk megtalálhatók a következő címen: www.citigroup.com.
További tájékoztatás a következő oldalakon található: www.citigroup.com | Twitter: @Citi | YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: http://new.citi.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi

    A Citi for Cities kezdeményezésről
    A Citi for Cities kezdeményezés a Citi legjobb adottságait hasznosítja világszerte, hogy képessé tegye a városokat hatékonyságuk növelésére, azáltal, hogy a kereskedelmet és a modernizációt megkönnyítő finanszírozást nyújt, és hogy elősegíti a városlakók hozzáférését az élhetőséget és a jólétet növelő szolgáltatásokhoz. A Citi arra törekszik, hogy hozzásegítse a városokat céljaik eléréséhez azokban a főbb rendszerekben, amelyek meghatározzák egy város életét: ilyenek a közigazgatás, az utak és a közlekedés, a belépési kikötők, az energia és a közművek, a munkahelyek és az oktatás, az egészségügy és a biztonság és a regeneráció és a fejlesztés. A Citi kezdeményezése átfogja az állami és az üzleti szférát, a pénzügyi szektort, az állampolgárokat és azokat a közösségeket, amelyekben élnek. További tájékoztatásért, kérjük, látogasson el a www.citiforcities.com honlapra.

Kapcsolat:
Citi Public Affairs
Liz Fogarty, 212-559-0486

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.