OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2011. november 4., péntek 10:10

Az adót is megspórolhatják a váltók!
    Budapest, 2011. november 4., péntek (OTS) - Tíz autósból kilenc talál magának olcsóbb biztosítást az idei kampányban. A legtöbben a bevezetésre kerülő adónál is többet takaríthatnak meg, a biztosítók azonban idén sem egyformán esznek a tortából. A társaságok részletes erősorrendjét, a Biztosítás.hu internetes alkusz tette közzé.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20111104_001.jpg

Tizenhétezer forintot spórolhatnak átlagosan a Biztosítás.hu internetes alkusz portálján idén biztosítót váltó ügyfelek. Ez jóval nagyobb összeg, mint kötelező biztosítás díját várhatóan januártól terhelő Baleseti Adó, tehát az adó ellenére is spórolhatnak azok, akik váltani tudnak novemberben.

Az autósok túlnyomó többsége a piac felét kitevő 7 biztosítótársasághoz szerződik, 13 ezer forint körüli éves átlagdíjon. Közülük sokan választanak valamilyen kiegészítő biztosítást is, melyekből idén széles a kínálat. Legnépszerűbbek az assistance, a kátyúkár, a CASCO és a gyorshajtás biztosítások, de az autósok több mint kétharmada választja az olcsóbb üzemanyagot biztosító kedvezményt is.

Bár még a kampány elején vagyunk, az már biztosnak látszik, hogy a mostani díjaknál jövőre már nehezen találnak majd olcsóbbat az autósok, akik könnyen hosszú időre annál a biztosítónál köthetnek ki, akit idén választanak maguknak. Jól meg kell tehát fontolni idei döntésüket.


További információ a sajtó számára:
Kérjük a sajtó képviselőit, hogy kérdés esetén Rácz István ügyvezető igazgató urat hívják, a 06 209 328 894-es telefonon.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.