OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2011. október 3., hétfő 13:02

Cathy Baron Tamraz vezérigazgató Warren Buffett társaságában nyitotta meg a kereskedést a New York-i tőzsdén a Business Wire 50-ik születésnapja alkalmából (1. rész)
    New York, 2011. október 3., hétfő (Business Wire/OTS) - A Business Wire vezérigazgatója Cathy Baron Tamraz szólaltatta meg a kereskedés kezdetét jelző csengőt szeptember 30-án a NYSE New York-i Értéktőzsdén, egy újabb fél évszázadát nyitva meg ezzel a vállalat többgenerációs multiplatformos sikertörténetnek, amit Warren Buffett is eléggé meggyőzőnek talált ahhoz, hogy 2006-ban felvásárolja a céget.

    A Business Wire tulajdonosa, a Berkshire Hathaway elnöke Warren Buffett ott állt Tamraz mellett a megnyitó ceremónián a Wall Street vezetői, személyzete, neves piaci szereplők és a Business Wire ügyfeleinek érdeklődő tekintete kereszttüzében.
    "Valódi értéket kell nyújtani Warren Buffett érdeklődésének felkeltéséhez, és a Business Wire ilyen" - mondta Tamraz. "Ötvenes fiatalnak érezzük magunkat: eléggé tapasztaltnak ahhoz, hogy pontosan tudjuk mit kell tennünk a feszes piaci versenyben, és eléggé fiatalnak ahhoz, hogy fel tudjuk karolni az új technológiákat, be tudjunk illeszkedni a digitális világba és segíteni tudjuk ügyfeleinket a növekedésben és megerősödésben" - tette hozzá.
    Rendezvények a Business Wire 50-ig születésnapja alkalmából:
    A NYSE kereskedésének megnyitása volt a Business Wire 50-ik születésnapja alkalmából tartott rendezvénysorozat fénypontja.
    A Business Wire Gives Back kezdeményezés keretében a vállalat alkalmazottai 12 órányi fizetett munkaidőben végeztek közösségi jótékonysági munkát.
    Több mint egy tucat nagyváros polgármestere, közöttük New York és Los Angeles polgármestere is beszédben méltatta a vállalat eredményeit. New York polgármestere Michael Bloomberg megjegyezte: "... büszke vagyok arra, hogy New York pénzügyi központként betöltött szerepének köszönhetően szebb jövő előtt áll mint valaha. Ezért is megtiszteltetés számunkra, hogy részt vehetünk a Business Wire 50-ik születésnapja alkalmából rendezett megemlékezésen."
    A média és a befektetői közösség évtizedeken keresztül megbízható vállalati hírforrásként támaszkodott a Business Wire szolgáltatásaira. Az eredmény adataik közzétételére kötelezett tőzsdén jegyzett vállalatok is bizton támaszkodhattak a Business Wire biztonságos, szinkronizált hálózatára törvényes kötelezettségeinek teljesítésében, marketing és ügyfélszolgálati szakemberek pedig hatékonyan vehették igénybe a vállalat szolgáltatásait tájékoztatásra és figyelemfelkeltésre.
    A 45 éven keresztül magántulajdonban lévő Business Wire vállalatot Lorry Lokey alapította, működését hét ügyféllel kezdte meg 16 San Francisco-i öböl menti média képviselettel. A mostani vezérigazgató Cathy Baron Tamraz 2006-ban vette át a vállalat vezetését. A cég 31 képviselettel rendelkezik világszerte, több tízezer ügyféllel és a szakmában a legkiterjedtebb média- és befektetői kapcsolattartó hálózattal rendelkezik.
    A Berkshire Hathaway azt követően vásárolta fel a Business Wire vállalatot, hogy Tamraz egy elemző cikket olvasott a Wall Street Journal lapban Buffett szigorú befektetési kritériumairól. Tamraz a befektetési kritériumokat követve levelet írt Buffettnek, elfaxolta neki, és két héten belül tető alá is hozták az üzletet.
    A Business Wire fél évszázados történetének legfontosabb mérföldkövei:
    - az első kereskedelmi célú hírszolgáltató portál (1995)
    - az első multimédiás közlemény (1997)
    - a több csatornán szinkronizáltan, valós időben történő hírszolgáltatásra alkalmas web-alapú, szabadalmaztatott "NX" szolgáltatás beindítása (2003)
    - az InvestorHQ és NewsHQ inline hírszolgáltató platformok elindítása (2010)

    A Vállalat október másodikára, vasárnapra eső 50-ik születésnapját számos eseménnyel és megemlékezéssel ünnepelte meg a hónap folyamán 31 nemzetközi képviseletén.(folyt.)


2011. október 3., hétfő 13:02

Cathy Baron Tamraz vezérigazgató Warren Buffett társaságában nyitotta meg a kereskedést a New York-i tőzsdén a Business Wire 50-ik születésnapja alkalmából (2. rész)
    

    A Business Wire:
    A Business Wire, a Berkshire Hathaway érdekeltsége a vállalati közlemény publikálásban és eredmény beszámoló közzétételben globális piacvezetőként ünnepli 50-ik születésnapját 2011-ben. Ügyfél- és befektetői kapcsolattartó szakemberek a Business Wire szolgáltatásait veszik igénybe mind kiterjedt, mind pedig célzott marketing kutatásaikhoz. Elismert közlemény publikáló szolgáltatóként a Business Wire az Egyesült Államokban, Kanadában és egy tucat európai országban XBRL kulcsszavas, hivatalos beadvány és beszámoló formátum szolgáltatást nyújt az EDGAR, SEDAR és más rendszerekhez. A Business Wire online hírszolgáltatási hosting és integrációs szolgáltatást is nyújt keresőmotor optimalizálással, mobil hírszolgáltatással és a sajtóközlemények eredményességének mérhetővé tételével. Szabadalmaztatott NX közlemény publikáló platformja biztosítja a teljes közlemény szöveg szimultán eljuttatását hírszolgálatokhoz és weboldalakhoz gyakorlatilag a világ minden országában és bármely nyelven. Világszerte fenntartott 31 képviseletével a Business Wire helyben nyújtja globális szolgáltatásait.

    További információk a BusinessWire.com és a BusinessWired blog oldalakon, illetve az aktuális hírek a Twitteren a @businesswire címen, valamit a Facebook-on.
    Fotók és multimédia anyagok letölthetők a   http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50013146&lang=en címről
    A Busines Wire mobil hírszolgáltatása a http://alerts.businesswire.com/subscribe/Business_Wire érhető el

Kapcsolat:
Business Wire
Monika Maeckle, +1-512-476-1000
alelnök, új média
Monika.Maeckle@businesswire.com
www.businesswire.com
Blog: http://blog.businesswire.com
Twitter: http://twitter.com/businesswire
Facebook: http://facebook.com/businesswire


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.