OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. június 18. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2011. augusztus 29., hétfő 13:26

Nemzetközi szakmai Oscarra jelölték a magyar International Language Travel nyelvi utazási irodát
    Budapest, 2011. augusztus 29., hétfő (OTS) - Először jelöltek magyar céget a nyelviskolák és nyelvi utaztató irodák nemzetközi díjára.

    A budapesti székhelyű International Language Travel (ILT) nyelvi utaztató Kft. a legjobb öt közé került a nemzetközi nyelvoktatási havilap, a Language Travel Magazine által hat éve alapított Star Awards díjának fiatal ügynökségek kategóriájában. Az ILT és egy-egy amerikai, angol, chilei és dél-koreai cég 110 ország új utaztatói közül került a díjra jelöltek listájára.
Szeptember 3-án, szombaton a londoni Hiltonban gálaesten derül ki, hogy az öt cég közül melyik nyeri el a kategória első helyezését.
Az ILT számára rendkívül nagy megtiszteltetést és nemzetközi elismerést jelent, hogy szakmai partnereinek titkosan leadott szavazatai alapján a jelöltek elit klubjában szerepelhet.
A díjról tájékozódni lehet honlapunkon is, a www.ilt.hu oldalon.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.