OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2011. május 17., kedd 17:05

Rick Goings, a Tupperware Brands Corporation elnöke és vezérigazgatója lett az Üzleti Vezetők A Nemzetbiztonságért elnöke (1. rész)
    Orlando, Florida állam, Amerikai Egyesült Államok (Business Wire/OTS) - A Tupperware Brands Corporation ma bejelentette, hogy a cég elnöke és vezérigazgatója, Rick Goings lett az Üzleti Vezetők A Nemzetbiztonságért (BENS) nevű egyesület elnöke. A BENS egy párthoz nem kötődő szervezet, amely az amerikai kormány támogatja azzal, hogy pro bono a legjobb gyakorlati üzleti megoldásokat alkalmazza a legproblémásabb nemzetbiztonsági kihívásokra. Goings az ifjabb Joseph E. Robertet váltja a pozícióban, aki 2007 óta volt az egyesület elnöke és mostantól nyugalmazott elnökként funkcionál.

    Goings 2002 óta a BENS tagja és 2009 óta vesz részt a döntőbizottság munkájában. Nemrég résztvett a BENS és a Védelmi Minisztérium üzleti és stabilitási munkacsoportjának (TFBSO) közös delegációjában, ami Irakba látogatott, hogy feltérképezze a helyi üzletasszonyok helyzetét és a kihívásokat amikkel szembenéznek Irak gyorsan fejlődő gazdaságában, valamint felfedezze az ország üzleti és befektetési lehetőségeit. Ez a delegáció volt a maga területén az első, ami Irakba utazott csak azért, hogy a nőkkel kapcsolatos problémákat vizsgálja.
     Megtiszteltetés, hogy a BENS-nél betöltött szerepemet kibővíthetem és még szorosabbra fűzhetem a munkámat az igazgatósággal és a tagokkal, hogy az amerikai nagyvállalatok legjobb megoldásait nyújthassuk az aktuális nemzetvédelmi kihívások ellen belföldön és külföldön egyaránt  – mondta Goings.
    A BENS elnökeként Goings fogja vezetni azokat az eljárásokat, amik új ötleteket és megközelítéseket nyújtanak kormányzati vezetőknek a nemzetvédelem üzletágának megváltoztatására. Ugyancsak az ő feladata lesz a BENS tagjait projektekre buzdítani, idősebb katonai és civil vezetőkkel kapcsolatot fenntartani, szövetségi, állami és helyi önkormányzatokkal együtt dolgozni és katonai vagy más nemzetvédelmi intézményeket látogatni.
    A Tupperware Brands Corporationnél betöltött állása mellett Goings az amerikai haditengerészetnél is szolgált a USS Power hadihajón, valamint az amerikai Boys & Girls Club szövetség vezetőtanácsának tagja is. Két ciklust elnökként is töltött, aztán tiszteletbeli elnöknek válaszották. A floridai Winter Parkban találhatő Rollins Főiskola igazgatóságának tagja, a World Economic Forum (WEF) résztvevője, a Yale egyetem vezetői intézetének tanácsadói testületének, valamint a Florida Council of 100 tagja. Tagja volt a SunTrust Bank, a Reynolds American Inc. (korábbi nevén RJR) és a Premark International Inc. igazgatótanácsainak is.
    2010-ben a Francia Köztársaság elnöke, Nicolas Sarkozy elismerte Goings munkáját és megkapta a francia becsületrend lovagjának járó kitüntetést azért, amiért segíti a fejlődő és már fejlődött országok hátrányos helyzetű gyerekeit és asszonyait. Goings a Kínai Népköztársaságtól 2000 márciusában a Marco Polo-díjat kapta az úttörő vezetői képességeiért és Kína gazdasági fejlődésében vállalt fontos szerepéért. Még korábban, 1999-ben pedig a Boys & Girls Club tüntette ki a legmagasabb érdemével, a Herbert Hoover Humanitárius Díjjal, nemzeti elnökként mutatott vezetői képeségeiért. (folyt.)


2011. május 17., kedd 17:05

Rick Goings, a Tupperware Brands Corporation elnöke és vezérigazgatója lett az Üzleti Vezetők A Nemzetbiztonságért elnöke (2. rész)
    

     A Tupperware Brands-nél és a Boys & Girls Clubs of America-nál bizonyított vezetői képességei miatt úgy hisszük, Rick képes lesz a BENS-t ismerttebbé tenni a köztudatban, jobbá tenni a tanács működését, kíváló üzleti megoldásokat és standardokat alkalmazni a munkánkban és általánosságban erőt adni a BENS-nek  – mondta a BENS tiszteletbeli elnöke, ifjabb Joseph E. Robert.
    A BENS igazgatótanácsának olyan, üzleti, non-profit és katonai körökben érdekelt tagjai vannak, mint az Allen & Company elnöke és vezérigazgatója, Herbert A. Alen, az Amelior Alapítvány igazgatója, Raymond G. Chambers, az Automatic Data Processing, Inc. tiszteletbeli elnöke, Josh S. Weston, a Home Depot társalapítója és a Marcus Alapítvány elnöke, Bernard Marcus, valamint a BENS alapító elnöke, Stanley A. Weiss.
    A BENS tanácsadói testületében olyanok találhatóak, mint a volt külügyminiszter Henry Kissinger, a volt pénzügyminiszter Robert Rubin, a volt ENSZ nagykövet Thomas Pickering, a vezérkari főnökök egyesített bizottságának volt elnöke Peter Pace tábornok, a CIA volt igazgatója Michael V. Hayden, az FBI és a CIA volt elnöke William H. Webster, a vezérkari főnökök egyesített bizottságának volt alelnöke Joseph Ralphston tábornok, a tengeri hadműveletek volt vezetője Vernon Clark admirális, Dennis Reimer volt vezérezredes és a volt a közép-keleti térségért felelős parancsnok, William J.Fallon tengernagy.
    Minden évben a BENS kiosztja az Eisenhower-díjat a legkiválóbb amerikai polgárnak. A díjat olyan közalkalmazottak és magánszemélyek kaphatják, akiknek az Egyesült Államok felé tett hozzájárulásuk reflektál a legjobban a volt elnök Eisenhower biztonságról mondott szavaira, ami szerint a biztonság nem más,  mint a gazdasági, értelmiségi, erkölcsi és katonai erősségünk összterméke .
    A díjat olyanok kapták már meg az évek során, mint Jimmy Carter elnök, Hillary Rodham Clinton és Condoleeza Rice külügyminiszterek, Robert Gates védelmi miniszter, Richard Lugar és Sam Nunn szenátorok, Devid Petraeus, James Jones, John Abizaid és Michael Hayden tábornokok, valamint olyan üzleti vezetők, mint Tom Peters, Fred Smith és Josh Weston, többek között. Az idei díjat a BENS távozó elnöke, a J.E. Robert Company alapítója és elnöke kapja, az ifjabb Joseph E. Robert.

    A Tupperware Brands Corporation
    A Tupperware Brands Corporation a világ különböző direktértékesítési cégének portfoliója, ami több márkát és termékkategóriát árul több, mint 2,6 millió tagot számláló független eladási személyzettel. A márkák és kategóriák olyan témákat fednek le, mint a konyhai előkészítés, tárolás és tálalás a Tupperware brand segítségével, valamint a szépségápolás az Armand Dupree, Avroy Shlain, BeautiControl, Fuller Cosmetics, NaturCare, Nutrimetics, és Nuvo termékeivel. További információért látogasson el a www.tupperwarebrands.com weboldalra.

Fotók és médiaanyagok elérhetőek: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6725860&lang=en

Kapcsolat:
Tupperware
Maloney & Fox
Alex Osorio, 646-356-8308
aosorio@maloneyfox.com


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.