OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2010. május 19., szerda 11:32

Az első Futball Évkönyv Magyarországon!
    Budapest, 2010. május 19., szerda (OTS) - Soha nem látott részletességű, mélységű, 160 oldalas, színes magyar Futball Évkönyv jelent meg a Tobet.com gondozásában, 16 NB1-es, 30 NB2-es és 83 NB3-mas csapattal.

    

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen: http://ots.mti.hu/kep/OTS_20100519_001.jpg


"Futball Évkönyv 2009/2010" címmel jelent meg az a 160 oldalas kiadvány, ami eddig soha nem látott adatbázist felölelő tartalommal a magyar honi labdarúgást karolja fel és mutatja be az olvasók számára. Pintarics Balázs, az Évkönyv főszerkesztője "A magyar foci Alfája és Omegája"-ként jellemzi bevezetőjében az évkönyvet, amely a magyar első-, másod- és harmadosztály csapatait mutatja be szinte teljes részletességgel.

A kiadvány megjelenését a Tobet.com internetes fogadásokkal foglalkozó társaság támogatta 100%-ban, mivel a cégnek régóta eltökélt szándéka, hogy felemelje a magyar labdarúgás alsóbb osztályait, rangot adva az alacsonyabb ligás küzdelmeknek is! Ennek ékes példája volt az idén februárban első alkalommal megrendezett NB2 díjátadó gála, ahol az Év Játékosa, az Év Kapusa és az Év Edzője került megválasztásra, amely eseményt szintén a Tobet.com szponzorálta, melyről a magyar futball társadalom képviselői rendkívül elismerően nyilatkoztak!

Február elején gőzerővel kezdett el dolgozni a kiadvány létrehozásában segédkező masodosztaly.hu szerkesztősége. Az eltelt három hónap alatt számos olyan problémával szembesült a kiadói gárda, amely az  amatőrfoci  velejárója, de ha embert próbáló munka árán is, végre kézbe vehető a magyar labdarúgás legnagyobb, jelenkort felölelő almanach-ja.

24 fotós járta az országot 2 hónapon keresztül, összesen 113 csapathoz látogattak el személyesen a szerkesztőkkel közösen, majdnem 20 000 km-t utazva és több mint 3000 játékost személyesen lefotózva. A csapatképek mellett ugyanis közel mindegyik NB1-es, NB2-es és NB3-mas játékos megtalálható az évkönyvben, név-, életkor és poszt szerint is.

A könyvben végül 129 csapat kapott helyet a DVSC-TEVA-án át a Baktalórántháza VSE-én keresztül a Badacsonytomaji SE-ig. A Magyarországon egyedülálló könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható, kizárólag a Tobet.com regisztrált felhasználói juthatnak hozzá teljesen ingyen, amennyiben a cég ügyfeleivé válnak!

Amennyiben további részletekre kíváncsi vagy szeretne egy példányt, látogasson el a Tobet.com oldalra, ahol pontos tájékoztatást kaphat.




Csak a médiának:
Amennyiben kérdése van a kiadvánnyal kapcsolatban keresse:
Németh Gusztáv
Tobet.com magyarországi marketing manager
gusztav.nemeth@tobet.com
Tel: 00 36 70 370 1514
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.