OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2008. november 24., hétfő 14:51

Négyezer fitt, és telt ház és fantasztikus hangulat az Arénában - 3. TeleSport-SPAR FittAréna
    Budapest, 2008. november 24., hétfő (OTS-Hírvonal) - Telt ház volt a 3. TeleSport-SPAR FittArénán, hiszen négyezer fitnesz- és aerobikrajongó özönlött be november 22-én, szombaton a Papp László Budapest Sportarénába, hogy részt vegyen az év legfittebb napján.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen: http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20081124_002.jpg

    A sportág szerelmesei nem győztek válogatni a jobbnál jobb óratípusok közül, hiszen az Aréna 4 termében 40 különböző órán lehetett részt venni, 37 előadó vezetésével. A küzdőtér nagyszínpadán a legnépszerűbb hazai, illetve két külföldi előadó lépett fel. A Mozgástrendek különteremben eszközös órákon próbálhatták ki magukat az összegyűltek, míg a Body&Mind különteremben az irányzathoz tartozó, jóga és pilates jellegű órákat lehetett megismerni. Az Indoor Cycling különteremben pedig egyszerre 200 teremkerékpár kerekei pörögtek egész nap.
A FittAréna órái remek hangulatban teltek, mind az előadók, mind a résztvevők nagyon élvezték a közös mozgást. A legnagyobb érdeklődés Tatarek Rezső Iron Box, és Béres Alexandra Súlykontroll óráját övezte, mindketten több mint kétezer ember részére prezentálták gyakorlataikat, fantasztikus sikerrel.
    Minden idők legnagyobb hazai fitneszeseményen a 4000 résztvevő összesen 22500 fitneszórán vett részt - hatalmas sikerrel zárult tehát a 3. TeleSport-SPAR FittAréna, idén pedig november 22-e lett az év legfittebb napja!

Bővebb információ az eseményről: www.fittarena.hu
    

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az OTS anyagait minden esetben OTS-Hírvonal jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja  az OTS-be beadott közleményeket,  a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett  közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
    További információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu  elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.