OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2008. július 2., szerda 11:23

Gyárfás–Szabó: Tanulmány a nőkről - Zenés válóok két részben
    Budapest, 2008. július 2., szerda (OTS-Hírvonal) - Mi történik, ha egy nő megkapja azt, amit akar? Boldogtalan lesz  A ‘60-as évek slágereivel az Egri Gárdonyi Géza Színház előadása.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen: http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20080702_004.jpg

Időpont: Július 5. szombat 20:00
Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad


    Gyárfás Miklós forgatókönyvéből a hatvanas évek végén nagysikerű filmet forgattak, bravúros szereposztással. Az előadás számtalan humoros helyzetét örökzöld slágerek fűszerezik, s az is kiderül, milyen bonyodalmakhoz vezethet, ha valaki tanulmányt próbál írni a nőkről.
    A nők gyakran gondolják azt, hogy a férfiak ostobák. Hogy miattuk dúlnak háborúk a kontinenseken, és hogy az ő korlátoltságuk következtében drágák a ruhaanyagok. És hogy általában milyen más lenne az élet, ha nem nyüzsögne mindenütt az a sok férfi. De ha már belepték a földet, miért nem azért élnek, hogy megértsék a női lélek mélységeit?” – így filozofál az Író. Ugyanis tanulmányt ír  a gyengébbik nemről Az író szerepében Görög László, további főszerepekben Tompos Kátya, Gál Kristóf és Bozó Andrea, az előadás rendezője Csizmadia Tibor.
    

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az OTS anyagait minden esetben OTS-Hírvonal jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja  az OTS-be beadott közleményeket,  a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett  közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
    További információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu  elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.