OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2008. július 2., szerda 11:12

Városmajori Szabadtéri Színpad programja a hétvégére
    Budapest, 2008. július 2., szerda (OTS-Hírvonal) - szerelem@könyv.hu - Lírai, szerelmes komédia a Karinthy Színház előadásában, Karinthy Márton rendezésében, a főbb szerepekben Kováts Adéllal és Schneider Zoltánnal. (A "Szerelem hálójában"  című film alapötletének felhasználásával).

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen: http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20080702_003.jpg


Vajda Anikó: szerelem@könyv.hu
Romantikus vígjáték két felvonásban

Időpont: Július 4-én pénteken 20:00
Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad

    Két fiatal, akik az életben gyűlölik egymást, internetes levelezés útján mégis egymásba szeretnek. És épp karácsony estéjén! Vajon létezik-e még romantikus szerelem sivár, elüzletiesedett korunkban? Születhetnek-e még életre szóló kapcsolatok? Vajon a régi, hangulatos kis üzleteket végleg megszüntetik-e a rideg, szupermarketek? Vagy maradt még bennünk egy csipetnyi emberség? Mindezekre az égető kérdésekre keresi a választ ez az ódivatú, romantikus, szerelmi, polgári, lírai és érzelmes komédia.  Az előadás rendezője Karinthy Márton, főszerepben Kováts Adél, Schneider Zoltán, Keres Emil, Sztankay Orsolya.
    

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az OTS anyagait minden esetben OTS-Hírvonal jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja  az OTS-be beadott közleményeket,  a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett  közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Zrt.
    További információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu  elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.