OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. július 5., péntek 08:20

A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye - Újra a horgászoké a Határréti-víztározó!
    Budapest, 2024. július 5., péntek (OTS) - A Magyar Országos Horgász Szövetség - korábbi ígéretét betartva - 2024. július 6-án (szombaton) 06:00 órától újra megnyitja a horgászati lehetőséget a közkedvelt Határréti-víztározón. Nem emelkednek a napijegyek árai sem.

    A Határréti-víztározó halgazdálkodási hasznosítását a Magyar Országos Horgász Szövetség (a továbbiakban: MOHOSZ) 2024. január 1. napjától - egy 2024. tavaszára tervezett beruházásra tekintettel - kényszerűen felfüggesztette. Az azóta eltelt időszakban több önkormányzati és társadalmi egyeztetés történt, melyekről a médiumok is részletesen beszámoltak. Végül 2024. július 4-én a MOHOSZ hivatalos értesítést kapott a beruházással érintett, előszerződést aláíró önkormányzattól arról, hogy a korábban tervezett építési munkák megkezdése a 2024. évben már nem várható.

Ezt követően a MOHOSZ Elnöksége a szükséges döntéseket haladéktalanul meghozta és a kialakult helyzethez alkalmazkodva megteremtette a területi jegyvásárlás és a horgászat feltételeit, miután már korábban elvégezte a vízpart kaszálását is. A Határréti-víztározón a korábbi évekhez hasonlóan a 2024. évben kizárólag napijegyes horgászatra lesz lehetőség, a vízterület MOHOSZ honlapján is közzétett helyi horgászrendben rögzített nyitvatartási idején belül.

Mivel a korábban megszokott gátőrház nem üzemel, így a napijegy váltása elsődlegesen online módon, a horgászszövetségi szakrendszeren keresztül lehetséges a horgász profiljába belépve, vagy az értékesítési pontok valamelyikén. A legközelebbi értékesítési pont Pilisvörösváron, a helyi horgászboltban található.

További jó hír, hogy halelviteli szabályok nem változtak, a napjegy árában (felnőtt, halelvitelre jogosító területi jegy esetében ez 5000 Ft) változás szintén nem történt.

A MOHOSZ továbbra is elkötelezett a sporthorgászat feltételeinek széles körű biztosításában és ha a horgászok is bizonyítják elköteleződésüket a "Pilis gyöngyszeme" iránt, akkor kész a további telepítésekre, szolgáltatásfejlesztésekre is.


     MOHOSZ Elnöksége

Budapest, 2024. július 4.

MOHOSZ - A vizek, a halak, a horgászok érdekében és védelmében!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.