OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. június 4., kedd 09:42

Bill Murray Kaáli professzor múzeumában
    Budapest, 2024. június 4., kedd (OTS) - Nem akartam hinni a fülemnek, mikor vasárnap délután a világhírű amerikai színész Bill Murray bejelentkezett egy privát tárlatvezetésre a dörgicsei Autó-Motor múzeumomba - meséli Kaáli Géza professzor a múzeum tulajdonosa. A legendás színész magyar ismerősei társaságában hétfő délután több órás látogatást tett a professzor "benzingőzös csodaországában". Kaáli professzor személyesen vezette körbe a híres színészt, akivel gyorsan megtalálta a közös hangot, hiszen több évtizedes színészi karrierje egybeesett az ő amerikai kintlétével.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240604_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240604_002.jpg

-Kevés embernek adatik meg az életben, hogy egy Golden Globe nyertes legendával zavartalanul beszélgessek órákon keresztül. Elmesélte, hogy az autós üldözéses filmes jelenetekben legtöbbször Ő maga vezetett, csúcsra járatva adrenalin szintjét is. Szereti és gyűjti a régi autókat, de a gyűjteményem szemmel láthatóan lenyűgözte. Világsztárként neki nem volt soha meg a "sztárok autója" az Facel Vega II (1962). Most jött el az alkalom, hogy vele együtt beüljünk a múzeum ékkövébe és vezessünk egy olyan autót, amit korábban Bill csak Ringo Starr társaságában látott. Félúton helyet cseréltünk és Ő vezetett vissza. Hatalmas magabiztossággal és a rá jellemző fülig érő mosollyal, élete egyik legnagyobb autós emlékének nevezte - fejezte be lelkesen a nem mindennapos élményt Kaáli professzor

30 251 1360
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.