OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2023. június 9., péntek 09:36

A Hotel Clark Budapest a világ legjobb szállodái között!
    Budapest, 2023. június 9., péntek (OTS) - A Hotel Clark Budapest 2022 év végén kapta meg az ötcsillagos minősítést, a napokban pedig világszínvonalú elismerést kapott a Tripadvisor-tól.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230609_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230609_002.jpg

A szálloda töretlenül harmadik alkalommal kapta meg a Best of the Best minősítést "TOP 25 Hotels of Europe" kategóriában (9. helyezett), de ezzel nem ért véget a megtisztelő díjak sora!
A 2018-as nyitása óta, a Hotel Clark Budapest most először mérettette meg magát a "TOP 25 Luxury Hotels" kategóriában is, ahol világviszonylatban ("TOP 25 Luxury Hotels of the World") a 20., míg az európai mezőnyben ("TOP 25 Luxury Hotels of Europe") a 8. helyet szerezte meg magának, azaz immáron a világ legjobb luxus szállodái között tartja számon őt a nemzetközi TripAdvisor közösség.

A világ legnagyobb utazási tanácsadó platformja a Travellers' Choice Best of the Best díjjal jutalmazza azokat a szállodákat, évente egyszer, amelyek 12 hónapos időszak alatt nagyszámú, rendkívül magas minőségű értékelést tudhatnak a magukénak a Tripadvisor közösségétől.
A Tripadvisor 8 millió listázott szereplője közül kevesebb mint 1%-a kapja meg a Best of the Best díjat, ami a vendéglátás legmagasabb szintű kiválóságát jelzi.

"A Hotel Clark csapata abban a legjobb, hogy közösen dolgozva, vállt vállnak vetve mindent megtesznek a vendégekért és a szálloda hírnevének öregbítéséért. A felettébb felemelő számunkra mégis az, hogy a nívós elismerés mögött a vendégeink őszinte visszajelzése rejlik és ez a legfontosabb visszaigazolás, amit kaphatunk" - mondta Lukács István, szállodaigazgató.

"A Hotel Clark nem csak az infrastrukturális keretei miatt luxus szálloda. Az igazi luxus a személyre szabott, szívből jövő szeretetteljes szolgáltatásból fakad. Ezt a kultúrát adja tovább csapatunk minden tagja függetlenül attól, hogy ez egy ragyogóan tiszta szobát, egy pillanatok alatt, jókedvvel megoldott műszaki hibát, vagy egy végtelenül kedves check-in-t jelent. A legkedvesebb vendég visszajelzésem, a "Kis hotel hatalmas szívvel" tökéletesen leírja, hogy miért is kerültünk mi a világ legjobb 25 luxus szállodája közé." - tette hozzá Jámbor Máté igazgató-helyettes.

Travelers' Choice Award 2023 Best of The Best, Top 25 Hotels Europe díjazott szállodáinak rangsora: https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cTop-g4

Travelers' Choice Award 2023 Best of The Best, Top 25 Luxury Hotels Europe díjazott szállodáinak rangsora: https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cLuxury-g4

Travelers' Choice Award 2023 Best of The Best, Top 25 Luxury Hotels World díjazott szállodáinak rangsora: https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cLuxury-g1
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.