OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. június 1., csütörtök 12:55

Ingatlan beruházás és tárgyi eszköz beszerzése
    Nyírbátor, 2023. június 1., csütörtök (OTS) - 2022.07.29.-én befejeződött a Monéta Centrum Korlátolt Felelősségű Társaság beruházása, mely a Gazdaság fejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretein belül meghirdetett GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, "Magyar Falu Vállalkozás újra indítási Program" felhíváson nyertes pályázat keretében valósul meg, melyben 9,99 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert eszközparkjának fejlesztésére és ingatlan korszerűsítésre.

    A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg. Az évek óta sikeresen fejlődő használt cikkek forgalmazásával foglalkozó vállalkozás jelen beruházással sikeres ingatlan beruházási és eszköz beszerzési projektet hajtott végre.

A 9,99 millió forint európai uniós támogatás segítségével beszerzésre kerülő eszköz és ingatlan fejlesztés

     -    1 db KM2 élzárógép
     -    Nyílászárók cseréje, kívül-belül fehér színű két rétegű üvegrésszel szerelve

A fejlesztés eredményeként sikeresen megújult a vállalkozásuk helyszíne, amely nem csak esztétikai fejlődés, hanem energetikai szempontból is jobb eredményt tud elérni. Az élzárógép beszerzésével pedig sikeresen újíthatja meg a használt bútorokat, melyeket így könnyebben tud értékesíteni.

A fejlesztés eredménye lehetőséget termet, az árbevétel és a bruttó hozzáadott érték növelésére, az új eszköz beszerzésével eladásaikat növelhetik, az ingatlan fejlesztéssel pedig a rezsi csökkenése várható.

     -    Pályázó neve: MONÉTA CENTRUM KFT
     -    Projekt Címe: Ingatlan beruházás és tárgyi eszköz beszerzése
     -    szerződés száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00800
     -    Támogatás összege: 9.999.999.-Ft
     -    A megvalósítás helyszíne: 4300. Nyírbátor, Ady Endre utca 25.
     -    A projekt megvalósításának kezdete: 2022.03.01.

A projektről bővebb információt kaphatnak:
Lazók Sándor Roland ügyvezető - +36 30/141 2202
Elérhetőség: kislazak@gmail.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.