OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. május 22., hétfő 12:20

Tárgyi eszköz beszerzése a NIVO BUILT 2008 KFT-ben
    Kótaj, 2023. május 22., hétfő (OTS) - 2022.03.01.-én megkezdődött  a "NIVO BUILT 2008 Korlátolt felelősségű Társaság beruházása, mely a Gazdaság fejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretein belül meghirdetett GINOP PLUSZ-1.2.2-22 kódszámú, "Magyar  Falu Vállalkozás újra indítási Program" felhíváson nyertes pályázat keretében valósul meg, melyben 9,99 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert eszközparkjának fejlesztésére, új műszaki berendezések beszerzésére.

    A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. Az évek óta sikeresen fejlődő építőipari beruházásokkal foglalkozó vállalkozás jelen beruházással jelentős technológiai fejlesztést tud végrehajtani, egyben eredményességét is növelni tudja.

A 10 millió forint európai uniós támogatás segítségével beszerzésre kerülő eszközök:
     o    1 db Graco Tmax 6912 glettelő berendezés
     o    1db Hongyuan ZL16B típusú derékcsuklós homlokrakodó
     o    1db Irodakonténer

A fejlesztés eredményeként az új glettelő berendezéssel több és pontosabb munkát tud elvégezni a vállalkozás. A homlokrakodó gép segítségével a tereprendezési feladatok válnak gyorsabbá, hatékonyabbá. Az irodakonténernek köszönhetően pedig a munkaterületen mozgóiroda telepítésére van lehetőség, ami az egyeztetéseket könnyíti meg.

A fejlesztés eredmény lehetőséget teremt, az árbevétel és a bruttó hozzáadott értéknövelésére, az új eszközök beszerzésével kapacitásunk további növekedése várható.

     o    Pályázó neve: NIVO BUILT 2008 KFT
     o    Projekt Címe: Tárgyi eszköz beszerzése a NIVO BUILT 2008 KFT-ben
     o    Szerződés száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00238
     o    Támogatás összege: 10.000.000.-Ft
     o    Összköltség: 14.285.714.-Ft
     o    A megvalósítás helyszíne: 4482. Kótaj Napsugár utca 16.
     o    A projekt megvalósításának kezdete: 2022.03.01.
     o    A projekt fizikai befejezésének határideje:2022.07.31.

A projektről bővebb információt kaphatnak:
Kövér Norbert ügyvezető - +36 20/428 5099
Elérhetőség: nivo2008kft@gmail.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.