2024. április 16. kedd

2023. május 22., hétfő 12:20

Tárgyi eszköz beszerzése a NIVO BUILT 2008 KFT-ben
    Kótaj, 2023. május 22., hétfő (OTS) - 2022.03.01.-én megkezdődött  a "NIVO BUILT 2008 Korlátolt felelősségű Társaság beruházása, mely a Gazdaság fejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretein belül meghirdetett GINOP PLUSZ-1.2.2-22 kódszámú, "Magyar  Falu Vállalkozás újra indítási Program" felhíváson nyertes pályázat keretében valósul meg, melyben 9,99 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert eszközparkjának fejlesztésére, új műszaki berendezések beszerzésére.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. Az évek óta sikeresen fejlődő építőipari beruházásokkal foglalkozó vállalkozás jelen beruházással jelentős technológiai fejlesztést tud végrehajtani, egyben eredményességét is növelni tudja.

A 10 millió forint európai uniós támogatás segítségével beszerzésre kerülő eszközök:
     o    1 db Graco Tmax 6912 glettelő berendezés
     o    1db Hongyuan ZL16B típusú derékcsuklós homlokrakodó
     o    1db Irodakonténer

A fejlesztés eredményeként az új glettelő berendezéssel több és pontosabb munkát tud elvégezni a vállalkozás. A homlokrakodó gép segítségével a tereprendezési feladatok válnak gyorsabbá, hatékonyabbá. Az irodakonténernek köszönhetően pedig a munkaterületen mozgóiroda telepítésére van lehetőség, ami az egyeztetéseket könnyíti meg.

A fejlesztés eredmény lehetőséget teremt, az árbevétel és a bruttó hozzáadott értéknövelésére, az új eszközök beszerzésével kapacitásunk további növekedése várható.

o    Pályázó neve: NIVO BUILT 2008 KFT
     o    Projekt Címe: Tárgyi eszköz beszerzése a NIVO BUILT 2008 KFT-ben
     o    Szerződés száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00238
     o    Támogatás összege: 10.000.000.-Ft
     o    Összköltség: 14.285.714.-Ft
     o    A megvalósítás helyszíne: 4482. Kótaj Napsugár utca 16.
     o    A projekt megvalósításának kezdete: 2022.03.01.
     o    A projekt fizikai befejezésének határideje:2022.07.31.

A projektről bővebb információt kaphatnak:
Kövér Norbert ügyvezető - +36 20/428 5099
Elérhetőség: nivo2008kft@gmail.com