OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2023. március 27., hétfő 09:05

Méltó helyre kerültek az egykori Kaáli Intézetek feliratai
    Budapest, 2023. március 27., hétfő (OTS) - Kaáli Nagy Géza professzor három évvel az intézetei államosítása után visszakapta a budapesti és a szegedi Kaáli Intézet homlokzatán évtizedeken keresztül használt és közismert névtábláit.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230327_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230327_002.jpg

A megannyi boldog emléket idéző  feliratok méltó helyre kerültek, hiszen a Professzor által létrehozott a dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumban lettek kiállítva. Jó hír, hogy ezzel párhuzamosan a http://kaali.hu domain is visszakerült névadó tulajdonosához, mely manapság óriás plakátokon invitálja a látogatókat a múzeum weboldalára.

Az elmúlt évtizedekben 30 ezer gyermek köszönhette életét a Kaáli intézetek meddőségi kezeléseinek. Így talán érthető, hogy nem múlik el egy nap sem a dörgicsei múzeumban úgy, hogy a látogatók között ne lennének egykori meddő párok, akik gyermekeikkel nemcsak azért jönnek el, hogy  gyönyörködjenek a csillogó villogó veterán autócsodákban, hanem azért is, hogy lehetőségük nyíljon Kaáli professzor úrral találkozni és nosztalgiázni.

Nagy R Attila
+36 30 555 9169
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.