OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2023. március 24., péntek 09:05

Meghívó!
    Budapest, 2023. március 24., péntek (OTS) - Szeretettel invitáljuk Önöket a Díszkertészek Szakmaközi Szervezete nevében "A nagy tavaszi virágültetés" című rendhagyó sajtótájékoztatóra, melyen partnerünk lesz többek között Borbás Marcsi, McMenemy Márk és Szomorú Miklós is.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230324_001.jpg

Időpont: 2023. március 28. 12.00
Helyszín: 1083 Budapest, Illés u. 25. - ELTE Füvészkert (esős idő esetén fedett helyen lesz megtartva a sajtótájékoztató)

A regisztrációs felületen kérjük szépen jelezzék részvételi szándékukat, hogy méltón készülhessünk a fogadásukra.

Regisztráció és a sajtótájékoztató az alábbi linken érhető el:
https://viragoshirek.hu/viragultetes/

Köszönettel: Treer András
+36 30 330 2995
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.