OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. március 6., hétfő 13:55

Gazdasági és "zöld" hatása is lehet az egyre népszerűbb egészségmegőrző technikának
    Budapest, 2023. március 6., hétfő (OTS) - A "zöld egészség" jegyében másodszor képez hazánkban erdőfürdő-vezetőket Európa egyik vezető erdőterápiás intézete

    A tavalyi képzés sikerén felbuzdulva, 2023 tavaszán Európa egyik vezető erdőfürdővel és erdőterápiával foglalkozó intézete ismét magyar nyelvű képzést indít hazánkban. A több gazdasági szektort és tudományterületet érintő módszer terjedése kiemelt jelentőségű lehet a jelenlegi gazdasági, társadalmi és ökológiai környezetben.

Új fogalomnak számít még hazánkban az elmúlt években egyre népszerűbbe váló erdőfürdőzés. A természetben való elmerülést segítő élményprogram nem csupán a közérzetre hat jól, hanem egyszerre hagyományos, mégis forradalmian új, tudományosan is megalapozott módja lehet a stressz eredetű fizikai és mentális problémák és más civilizációs megbetegedések megelőzésének és kiegészítő kezelésének.

"Szívügyem az erdőfürdő meghonosítása Magyarországon, ezzel támogatva az életminőség javulását egyéni, társadalmi és ökológiai szinten." - nyilatkozta Györffy Éva, a Nádúr Centre for Integrative Forest Therapy képzésének egyik magyarországi szervezője, aki munkatársával, Sztankó Katalinnal egyetemben a módszer első képviselői közül kerültek ki, és az intézet trénerei mellett ők maguk is az első hazai oktatói a módszernek.

A nemzetközi gyakorlatban is egyre ismertebbé és elismertebbé váló természet alapú egészségmegőrző technika gazdasági és környezetvédelmi jelentősége a wellness- és ökoturizmus, valamint a természetvédelem iránti elköteleződés szempontjából is kiemelkedő lehet.

További részletek:
Emailben: info@erdofurdokepzes.hu
Telefonon: +36 (20) 920-3364 - Györffy Éva

Forrás: erdofurdokepzes.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.