OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. október 4. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. január 6., péntek 12:10

Közel 100 000 domaint regisztráltunk
    Budapest, 2023. január 6., péntek (OTS) - 2022-ben közel 100 000 - pontosan 98 903 db - új .hu domain regisztráció történt. Ez átlagosan egy hónapban több mint 8000, naponta pedig 270 új .hu domaint jelent. Az elmúlt évekkel összehasonlítva láthatunk némi különbséget a regisztrációk számát és a regisztrált nevek tendenciáit tekintve egyaránt.

    Míg a 2020-as és 2021-es évben azt figyelhettük meg, hogy a regisztrált domain nevekben a járványhoz köthető kulcsszavak jelentek meg nagymértékben, addig 2022-ben a gazdasági válság hatását érezhettük, azaz a takarékosság témaköre volt népszerű a regisztrált domain nevekben. Vajon mi várható idén?

A teljes cikk elolvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/kozel-100-000-domaint-regisztraltunk/
https://drive.google.com/drive/folders/1st-j3zLJeq05o0It3C7TEUBMqInv4q9V?usp=sharing

Kontakt adatok:
Felhő-Sebők Beatrix
Marketing vezető
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.