OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. január 27. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. december 7., szerda 12:00

Összefogás Budán: jótékonysági koncerttel segítik az Ökumenikus Segélyszervezetet
    Budapest, 2022. december 7., szerda (OTS) - Péter Szabó Szilvia, Csík János és a Magyar Rhapsody Projekt részvételével rendez jótékonysági koncertet december 15-én Budapest II. kerületében a Vállalkozók a Polgári Értékekért Egyesület és Dr. Gór Csaba. A rendezvény teljes bevételét az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlják fel.

    Az Ökumenikus Segélyszervezet intézményei nélkülöző és krízishelyzetbe került családok ezreit segítik egész évben, ételt, otthont, esélyt adva a rászorulóknak. A szervezet immár 27. alkalommal szervezi meg az emblematikus, a "szeretet.éhség." mézeskalácsszívről ismert adventi összefogását, Magyarország egyik legnagyobb civil jótékonysági kezdeményezését.

"A többszörösére növekedett energiaárak, az égbe szökő élelmiszerárak miatt nagyobb szükség van a segítségre, mint valaha. Hisszük, hogy közös társadalmi érdekünk, hogy ott legyünk azok mellett, akiket ez a gazdasági válság most még kilátástalanabb helyzetbe sodor" - vallja Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

Adventi gyűjtésüket nagyszabású ünnepi koncerttel segíti a Vállalkozók a Polgári Értékekért Egyesület és Dr. Gór Csaba II. kerületi önkormányzati képviselő. Az esemény december 15-én 19 órakor kezdődik a Klebelsberg Kultúrkúriában (1028 Budapest, Templom u. 2.), és az est teljes bevétele az Ökumenikus Segélyszervezetet támogatja. A rendezvényen ünnepi koncertet ad a Magyar Rhapsody Projekt és Molnár Levente operaénekes, vendégként pedig fellép Péter Szabó Szilvia és Csík János.

"Mi, budaiak már számtalanszor bizonyítottuk: nehéz időkben össze tudunk fogni. Most nagy szükség van a segítségünkre, ezért kérek minden budai polgárt, álljon a kezdeményezés mellé" - fogalmaz Dr. Gór Csaba II. kerületi önkormányzati képviselő, az esemény fővédnöke.

A jótékonysági koncertre az alábbi linken lehet jegyet foglalni:

bit.ly/VAPE_jotekonysagi_koncert


A jótékonysági koncert a VCA-KP-1-2022/4-001968 azonosító számú projekt keretében a Miniszterelnökség és BGA Zrt. támogatásával valósul meg.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.