OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. január 27. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. október 19., szerda 10:08

Elindult a Károli Podcast
    Budapest, 2022. október 19., szerda (OTS) - Elindult a Károli-egyetem ismeretterjesztő podcast sorozata Tudományról, hitről, hivatásról - könnyedén, érthetően címmel. Az egyetem legújabb podcast műsorában változatos témákkal várjuk a Károli Közösség tagjait: a továbbtanulással kapcsolatos témák mellett életvezetési tanácsokkal is foglalkozunk, egyetemi oktatóink segítségével pedig a társadalmat foglalkoztató aktuális témákat igyekszünk feltárni és körbejárni, emellett hitéleti tartalmakkal is várjuk hallgatóinkat.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20221019_001.jpg

Az első, bemutatkozó adás vendége Prof. Dr. Trócsányi László rektor, aki többek között arról beszél, hogy mi a feladata egy egyetem rektorának, illetve rektori feladataiban mennyire kamatoztatja miniszterként, nagykövetként, jogászként és tanárként megszerzett korábbi, széles körű tapasztalatait. A jövőre fennállásának 30. évét ünneplő intézmény életében - Prof. Dr. Trócsányi László rektor vezetése alatt - az elmúlt félévben számos új projekt indult el. A beszélgetés a Károli Interdiszciplináris Akadémia (KIDA), a Károli Junior Akadémia és a Károli Szabadegyetem elindulásáról is érdekes információt nyújt a hallgatóknak. Az adásban szó esik arról is, hogy a 2024. évtől megváltozik a felsőoktatási felvételi rendszer. Rektor úr a változások kezdeményezőjeként beszél azokról az új lehetőségekről, melyek a felvételi rendszer átalakításával a Károli-egyetemnek is nagyobb mozgásteret ad majd hallgatóinak kiválasztása során.

"A rektor feladata, hogy egy jó közösséget hozzon létre" - fogalmaz Prof. Dr. Trócsányi László rektor a Károli Podcast első adásában. A beszélgetés meghallgatható a Spotify és Anchor felületeken, illetve a Károli Gáspár Református Egyetem weboldalán (http://www.kre.hu/portal/index.php/karoli-podcast.html) is.

Közkapcsolati és Kommunikációs Főigazgatóság
1088 Budapest, Reviczky u. 6.
sajto@kre.hu
www.kre.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.