OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2022. október 12., szerda 11:10

Először jósol Olimpiai kvótát a versenyszimulátor
    Budapest, 2022. október 12., szerda (OTS) - A magyar fejlesztésű szoftver az élő döntő előtt megjósolja azokat a légfegyveres sportlövőket, akik Olimpiai kvótát fognak szerezni a világbajnokságon a párizsi Olimpiára.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20221012_001.jpg

Kairói Sportlövő Világbajnokság 10m légfegyveres döntője előtt élőben közvetíti a szoftver fejlesztője a Világbajnokság szimulált döntőjét. Az a nyolc versenyzők lő egymás ellen a szimulátorban, akik a selejtezőkből bejutnak majd a döntőbe. A szimulációnak vége lesz, mielőtt indul az élő verseny, így nagy izgalommal várhatjuk majd a döntőben, hogy milyen egyezőség lesz a jóslat és a valóság közt.

A sportlövészet versenyszimulátor azért készült, hogy segítse a sportlövők mentális felkészülését a versenyekre.

Használatával a sportlövők a saját edzésükön a számítógép ellen tudnak versenyezni. Az ellenfelek lövését a számítógép véletlenszerűen állítja elő. A sportlövő célja, hogy jobban lőjön a számítógépnél és így megnyerje a versenyt.

A program egyik kiemelkedően hasznos funkciója az, hogy valós ellenfeleket is bele lehet tölteni. Ezeknek a betöltött versenyzőknek beállítható a tudásszintje, ezért a versenyszimulátor a betöltött sportlövő valódi teljesítményéhez nagyon hasonló lövéseket generál a szimulált versenyen. Ezzel a megoldással a sportlövők már a saját edzésükön lőhetnek azok ellen az ellenfelek ellen, akikkel csak hetekkel később fognak valójában találkozni egy igazi versenyen.

A 10 méter légpuska és légpisztoly versenyszámokban 8 fő jut a döntőbe a selejtezőből. A döntőben kettesével esnek ki a versenyzők, addig, amíg 2 versenyző marad. Ez a két versenyző egymással mérkőzik meg az első helyért.

A kairói világbajnokságon már kvótát lehet szerezni a Párizs 2024. Olimpiára. A versenyszimulátor összesen 4 versenyszámban fog jósolni: 10 m légpuska férfi és nő, valamint légpisztoly férfi és nő.

A szimulált verseny közvetítésének helye a szoftver fejlesztőjének weboldala: www.IPPONshooting.com

A versenyszámok szimulált versenyének közvetítése az élő verseny indulása előtt 45 perccel kezdődik:
10m férfi légpuska döntő: 2022.10.14. 11:30
10m női légpuska döntő: 2022.10.14. 15:30
10m férfi légpisztoly döntő: 2022.10.15. 13:15
10m női légpisztoly döntő: 2022.10.15. 15:45

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.