OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. december 9. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. október 5., szerda 16:30

Sajtóközlemény: Eszközbeszerzés az állatorvosi rendelőben, Tarjánban
    Tarján, 2022. október 5., szerda (OTS) - A Magyar Falu Vállalkozás-Újraindítási Program keretében megjelent GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022 konstrukcióban pályáztunk. A pályázatban beszerzésre kerültek állatorvosi eszközök. Az GINOP Plusz pályázaton elnyert 7 884 274 M Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatás, mely a teljes költség 70 %-a.

        - A megvalósulás helyszíne:2831 Tarján Móricz Zsigmond tér 16
     - A kedvezményezett neve: Genvet Bt

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a www.allatorvostatabanya.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Dr Győrffy András állatorvos
allatorvostatabanya@gmail.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.