OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 19. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. július 28., csütörtök 13:26

Az Egon Zehnder Rachael De Renzy Channert nevezte ki a fenntarthatóságért felelős globális vezetőnek
    Zurich, 2022. július 28., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az újonnan létrehozott tisztség az egyik első hivatalos fenntarthatóságivezető-pozíció az öt vezető, globális toborzó és vezetői tanácsadó cégnél - A világ egyik legelső tanácsadó cége, az Egon Zehnder Rachael De Renzy Channert nevezte ki a fenntarthatóságért felelős globális vezetői posztra (Global Head of Sustainability).

    A Londonban dolgozó De Renzy Channer már három éve vezeti az Egon Zehnder fenntarthatósági gyakorlatokkal foglalkozó globális csoportját (Sustainability Practice Group), amely szerte a világon támogatja a szervezeteket kultúrájuk, csapataik és vezetőik fejlesztésében a köz haszna érdekében. De Renzy Channer az egyik társszerzője a cég nemrégiben kiadott fenntarthatósági jelentésének, amely ismerteti egy szerte a világon több száz vezető bevonásával lefolytatott felmérés eredményeit a fenntarthatóság egyes szervezetekben játszott szerepéről. Az Egon Zehnderhez való belépése előtt De Renzy Channer több vállalatnál (ideértve a Schneider Electric-et) töltött be stratégiai vezetői tisztséget. Karrierje kezdetén De Renzy Channer 12 évig szolgált a brit hadseregnél, ahol katonai pályafutása jelentős részében vezetési és fejlesztési kérdésekkel foglalkozott.

"Cégünk évek óta elkötelezett egy fenntarthatóbb világ létrehozása iránt, és Rachael segítsége jobb átláthatóságot, fókuszt és elkötelezettséget eredményez cégünk küldetése (Vezetés egy jobb világért [Leadership for a Better World]) iránt" - jelentette ki Edilson Camara, az Egon Zehnder vezérigazgatója.

A fenntarthatóságért felelős globális vezetőként De Renzy Channer fogja irányítani az Egon Zehnder fenntarthatósággal kapcsolatos erőfeszítéseit, melyek közt szerepelnek regionális és globális fenntarthatósági kezdeményezések, a sokszínűséget, egyenlőséget és befogadást elősegítő szervezeti átalakulás és más szervezetekkel való együttműködés közös világunk javítása érdekében. "Az Egon Zehnder, hasonlóan sok más szervezethez, elindult a fenntarthatósághoz vezető úton. Azt tapasztaljuk, hogy saját fejlődésünk nagymértékben függ a gondolkodásbeli változásoktól és a motivációtól. Ezek azok a területek tehát, amelyeken fejlődnünk kell ahhoz, hogy tovább haladhassunk az úton" - nyilatkozta De Renzy Channer. "A fenntarthatóság nem pusztán kipipálandó feladatokat jelent, hanem valódi erőfeszítéseket azért, hogy a világot befogadóbbá és fenntarthatóbbá tegyük. Ehhez először magunknak, majd a saját szervezetünknek kell változnia, és én nagyon örülök, hogy ebben az új szerepemben a cégünkkel együtt folytathatom a fenntarthatóság felé vezető utat."


Amit az Egon Zehnderről tudni kell…

Az Egon Zehnder a világ egyik legelső vezetési tanácsadó cége, amely arra inspirálja a vezetőket, hogy emberi válaszokat találjanak a különféle összetett kérdésekre. Segítjük a szervezeteket a vezetéssel kapcsolatos kihívások felismerésében és legyőzésében, és őszinte visszajelzésekkel és a problémák átlátását biztosító információkkal támogatjuk a vezetőket abban, hogy megismerjék magukat és sikeresen betölthessék szerepüket. A 35 országban működő 62 irodánkban alkalmazott 560 tanácsadónk mindegyike korábban ipari és egyéb vezetői pozíciókat töltött be, és e tapasztalataikra támaszkodva zökkenőmentesen együttműködő csapatként dolgoznak a különböző országokban és iparágakban, mindenkor biztosítva minden egyes ügyfelünk számára a cégünk birtokában lévő kiemelkedő szaktudást és támogatást.

Hiszünk abban, hogy ügyfeleinkkel együttműködve képesek vagyunk a legjobb vezetési megoldások biztosításával átformálni az embereket, a szervezeteket és a világot.

További információkért látogasson el honlapunkra az egonzehnder.com internetes címen, és kövessen minket a LinkedIn-en és a Twitter-en!

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220727005024/en/

Kapcsolat:
Stacy Drumtra, Global Marketing Co-Lead
stacy.drumtra@egonzehnder.com | T: +1 312 805 6736

Martin Klusmann, Global Marketing Co-Lead
martin.klusmann@egonzehnder.com | T: +49 1702360101


Forrás: Egon Zehnder


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.