OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. október 4. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. július 18., hétfő 12:55

"Szatymazon újabb projektmegvalósítás veszi kezdetét a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási programon belül"
    Szatymaz, 2022. július 18., hétfő (OTS) - A Széchenyi Terv Plusz program részeként a GINOP_Plusz-1.2.2-22- Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében a NANA Consulting Kft. európai uniós forrásból 6,35 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el vállalkozásának fejlesztésére.

    A fejlesztés célja szerint a NANA Consulting Kft. a GINOP_Plusz-1.2.2-22- Magyar Falu Vállalkozás-Újraindítási Program keretében új melléképület építését, sütőkemencék beszerzését és információs technológia fejlesztés megvalósításához pedig 1 db laptop beszerzését valósítja meg. A vállalkozás olyan képzéseket és csapatépítő tréningeket kíván szervezni, amelyek az otthon dolgozás előnyeire-hátrányaira, illetve az ebből keletkező problémák feltárására és megoldására fókuszálnak. A fejlesztés helyszíne a Csongrád-Csanád megyei Szatymaz (Jókai u. 84.). A projekt megvalósítására 6,35 millió Ft európai uniós támogatást nyert el a vállalkozás. A projekt várható befejezése 2023. május hónap.

További információ kérhető:

Besze Tamás Levente
Email: besze.tamas@t-online.hu
Tel.: +36 20 545 8687
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.