OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. július 1., péntek 13:04

A Quorum Software bejelentette, hogy következő generációs tervezési és gazdasági együttműködésre lépett a Schlumbergerrel
    Houston, 2022. július 1., péntek (Business Wire/OTS) - A Quorum Planning Space tervezési platformja integrálásra kerül a Schlumberger FDPlan megoldásával - Az energiaipart ellátó globális szoftverfejlesztők közt az egyik vezetőnek számító Quorum Software (a továbbiakban "Quorum") június 30-án bejelentette, hogy megállapodást kötött a Schlumbergerrel, melynek értelmében közösen integrálják a Quorum ágazatvezető, üzleti tervezésre és kőolajipari gazdaságiadat-kezelésre szolgáló, Planning Space nevet viselő tervezési platformját a DELFI kognitív E&P (kutatási, fejlesztési és kitermelési) környezetre alapuló, FDPlan elnevezésű, mezőfejlesztésre szolgáló tervezési megoldásával. Az integrált megoldást, melynek a Planning Space lesz a kőolajipari gazdaságiadat-szegmense, közvetlenül a Schlumberger fogja értékesíteni.

    A megállapodás értelmében ugyanakkor a Quorum tulajdonába kerül a Schlumberger Merak elnevezésű tervezési, kockázat- és tartalékkezelési szoftverje.

"Az energiaipar szereplőinek kiszolgálásával töltött évtizedek során a Quorum és a Schlumberger egyaránt hosszú távú kapcsolatokat épített ki ügyfeleivel" - mondta Gene Austin, a Quorum vezérigazgatója. "Piacvezető tervezési és adatelemzési megoldásaink ötvözésével az ágazat legátfogóbb, elkötelezett energiaipari szakértői csapataink által támogatott technológiai ökoszisztémájához biztosítunk hozzáférést a világ különböző tájain tevékenykedő ügyfeleink számára."

"A Quorum és a Schlumberger együttműködése lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy zökkenőmentesen integrálják a különböző doménekben lévő adataikat és munkafolyamataikat, és felgyorsítsák döntéshozási folyamataikat a tervezés, működés és igazgatótanácsi döntéshozás minden szakaszában" - magyarázta Trygve Randen, a Schlumberger Digital Subsurface Solutions egységének igazgatója. "A DELFI környezetnek és a doménbeli munkafolyamatoknak a Quorum üzleti tervezési megoldásaival való ötvözésével egy, az ágazatban most először rendelkezésre álló terméket hozunk létre, és egy olyan valódi integrációt nyújtó felhasználó élményt kínálunk ügyfeleinknek, amely tökéletes kapcsolódást biztosít szervezeteik egységei között."

Az azonnali hatályú megállapodás alapján a Quorum és a Schlumberger késedelem nélkül felvette a kapcsolatot több jelentős energiaipari vállalattal annak érdekében, hogy a szervezetük egészét felölelő, hatékonyabb üzleti tervezés lehetővé tétele révén jobb teljesítményt és nagyobb nyereség elérését biztosítsa számukra.

Amit a Quorum Software-ről tudni kell…
A Quorum Software a világ egyik vezető energiaipariszoftver-fejlesztő vállalata, amely a teljes energiaipari értékláncra kiterjedő szoftverszolgáltatást nyújt 55 országban, több mint 1800 ügyfél számára. A Quorum megoldásai az emberek, munkafolyamatok és rendszerek döntéshozásra alkalmas adatokkal való összekapcsolása révén hozzájárulnak az energiaipari szervezetek növekedéséhez és nyereségességének fokozásához. Húsz évvel ezelőtt mi biztosítottuk az iparág első gázerőművi számviteli szoftverét, ma pedig megoldásainkkal, az ágazatot előrevivő adatstandardjainkkal és integrált termékeinkkel zökkenőmentessé tesszük az ágazat szereplőinek üzleti folyamatait. A globális energiaipar bizalommal fordul a Quorum szakértőihez, és az energiaszektor átalakulásával járó folyamatok sikeres bevezetése érdekében előszeretettel használja alkalmazásainkat, melyek mind a jelenben, mind a jövőben értéknövelő eredményt biztosítanak. További információkért látogasson el honlapunkra: quorumsoftware.com!

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220630005221/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Lauren Force
lforce@pancomm.com
617 502 4366

Forrás: Quorum Software

    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.