OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 28., kedd 11:35

A NielsenIQ Retail Lab egységének élére Dawn E. Norvellt nevezte ki globális kiskereskedelmi stratégiája kiterjesztésének felgyorsítása érdekében (1. rész)
    Chicago, 2022. június 28., kedd (Business Wire/OTS) - A NielsenIQ Dawn E. Norvellt nevezte ki az újonnan létrehozott NielsenIQ Retail Lab egység globális vezetőjévé, megerősítve ezzel a kiskereskedelmi szektorban végzett vezető nemzetközi tevékenységét. Új szerepében Norvell egy előretekintő csapatot fog irányítani, amely azzal a céllal került létrehozásra, hogy a cég jobban felmérhesse kiskereskedelmi ügyfelei igényeit, ennek alapján megfelelő megoldásokat alakíthasson ki és így lehetővé tegye a kiskereskedők számára, hogy a NielsenIQ teljes termékkörét használják üzleti tevékenységük fejlesztése érdekében. Norvell egy olyan értékesítési és kereskedelmi irányítási stratégiát fog kidolgozni, amely a NielsenIQ kiskereskedelmi analitikai erőfeszítéseinek kiterjesztését és az üzleti egység növekedését szolgálja.

    
"A NielsenIQ Retail Lab fontos része globális kiskereskedelmi stratégiánknak és jelentős szerepet játszik vállalatunk sikerében. Dawn ágazatvezető ismeretei és a globális piactéren szerzett tapasztalatai különleges, ritka tudást biztosítanak számunkra a kiskereskedelmi szektor jelenlegi állapotáról" - mondta David Johnson, a NielsenIQ Retail (Kiskereskedelmi) egységének globális elnöke. "Dawn kiterjedt, első kézből származó tapasztalatai hozzájárulnak az ügyfeleink számára kínált, piaci megjelenést szolgáló termékeink széles körének további kiterjesztéséhez és jelentős tudást biztosítanak kiskereskedelmi csapatunk számára. Nagy öröm számunkra, hogy a NielsenIQ továbbra is a legmagasabb kvalitású, innovatív gondolkodókat és látnoki képeségekkel rendelkező vezetőket vonzza."

Norvell kiterjedt kiskereskedelmi tapasztalatokkal rendelkező, rendkívül sikeres, vizionárius üzleti vezető, aki már számos alkalommal bebizonyította rátermettségét. A fogyasztói és gyártói adatok elemzése, az összetett üzleti problémák megoldásainak integrálása, a veszteségek kezelése és a nyereségesség biztosítása, valamint a fogyasztói irányultságú üzleti stratégiák terén birtokolt szakértelme lehetővé teszi számunkra a kiemelkedő, hosszú távú üzleti eredmények elérését.

"A NielsenIQ-hoz való csatlakozásom izgalmas lépés, mivel a vállalat kiváló ügyfélszolgálata és a fogyasztói és piaci szakértői elemzések iránti elkötelezettsége páratlan ebben az ágazatban" - jelentette ki Dawn E. Norvell. "Ugyanakkor az is vonzó volt számomra, hogy a vállalat új Retail Lab egysége egy valódi innovatív koncepció, amely lehetővé teszi a kiskereskedők problémái kiváltó okának feltárását, illetve az azonosított problémák megoldását, és biztosítja a kiskereskedők erősségeinek monetizálását. Alig várom, hogy a NielsenIQ Retail Lab különféle háttérrel rendelkező, innovatív gondolkodóiból és tehetséges szakembereiből egy olyan összekovácsolt csapatot hozhassak létre, amelynek élén igen jó üzleti eredmények eléréséhez járulhatok hozzá."

A NielsenIQ-hoz való belépését megelőzően Norvell több mint 10 évet töltött a Walmartnál, ahol rangidős kereskedőként és kategóriaértékesítőként tevékenykedett az élelmiszer-, fogyasztásicikk- és szépségápolási területen. Norvell tevékenységét számos ágazati díjjal ismerték el, ideértve a Walmart Merchandising Excellence Impact elnevezésű díját és a Walmart Risk Thinking nevet viselő díját. Norvell ugyanakkor számos ágazati rendezvényen is vezető előadóként szerepelt, és az Essence magazin "Black Women in Beauty: 15 Beauty Executives Who Are Changing the Industry" ("Fekete bőrű nők a szépségiparban: 15 cégvezető, akik átalakítják a szépségápolási ágazatot") című cikkében a "Pretty Powerful" ("Meglehetősen nagy befolyású") szépségápolási ágazati vezetők közt nevezte meg. (folyt.)



2022. június 28., kedd 11:35

A NielsenIQ Retail Lab egységének élére Dawn E. Norvellt nevezte ki globális kiskereskedelmi stratégiája kiterjesztésének felgyorsítása érdekében (2. rész)
    Chicago, 2022. június 28., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a NielsenIQ-ról tudni kell…

A globális információszolgáltató vállalat, a NielsenIQ termékei a cég folyamatosan fejlődő és változó, globális, omnichannel fogyasztókról birtokolt, összekapcsolt, átfogó és megbízható döntéshozási alapul szolgáló meglátásainak köszönhetően az arany standardot képviselik a fogyasztói viselkedés és a kiskereskedelmi forgalmi mérések terén. A NielsenIQ magabiztosságot ad az általunk kiszolgált ágazatoknak, és úttörő szerepet játszik a fogyasztói viselkedés és a kiskereskedelmi forgalmi mérések következő évszázadi irányvonalának meghatározása terén. Adataink, összekapcsolt meglátásaink és prediktív elemzéseink optimalizálják a CPG- (consumer packaged goods [csomagolt napi fogyasztási cikkek]) gyártók és kiskereskedelmi vállalatok teljesítményét, közelebb hozzák őket az általuk kiszolgált közösségekhez és elősegítik növekedésüket.

Az Advent International cégportfóliójába tartozó NielsenIQ több mint 90 piacon van jelen, és az általa gyűjtött adatok lefedik a világ lakosságának több mint 90%-át. További információkért látogasson el honlapunkra: NielsenIQ.com !

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220627005238/en/

Kapcsolat:
Gillian Mosher
VP, Communication
Gillian.mosher@nielseniq.com


Forrás: NielsenIQ


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.