OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 27., hétfő 11:50

A VÉGTELENNÉL IS TÖBB! A VOOPOO új termékei június 29-én lesznek globálisan elérhetők online
    Sencsen, Kína, 2022. június 27., hétfő (Business Wire/OTS) - Az elektromoscigaretta-gyártó vállalatok közt az egyik vezetőnek számító VOOPOO június 23-én elindította a hétnapos visszaszámlálást a honlapján. A cég új, "More than infinity" ("A végtelennél is több") mottóval megjelentetésre kerülő termékeit június 29-én este 10:00 órától (greenwichi középidő +8 óra) lehet majd megvásárolni. Az idei év első új VOOPOO termékei igazi meglepetések lesznek.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220623005539/en/

Milyen történeteket oszt meg vajon a vállalat ezen a 8. éves évfordulót ünneplő show-n?

A termékek megjelentetése alkalmából szervezett rendezvény célja nem pusztán az új termékek beharangozása, hanem a VOOPOO megalapítása 8. évfordulójának megünneplése is. A nyolc éve létrehozott VOOPOO igen hamar ismertté vált arról, hogy számos különféle, forradalmian új terméket kínál. Az ágazat fejlődésének támogatásával egyidejűleg a VOOPOO minden évben hatalmas lépésekkel haladt előre piaci részesedése növelése terén. A VOOPOO vitathatatlanul a LEGJOBB márka lett a nyitott rendszerű pod kategóriában. A VOOPOO a közelmúltban több Vapoouround 2022 díjat is elnyert, amelyek az elektromoscigaretta-ágazat Oscar-díjának számítanak, és rendkívül sok méltatást kapott mind az ágazat szereplőitől, mind a felhasználóktól. Nem kétséges, hogy ezen a 8. évfordulót ünneplő rendezvényen a VOOPOO érdekes márkatörténeteket fog megosztani a közönséggel.

Milyen szoros a kapcsolat a végtelen szimbólum és a VOOPOO márka közt?

A vállalat honlapján és a közösségi platformokon megjelentetett poszterek mindegyike a végtelen szimbólumát használta az új termékek megjelentetését kísérő kampány fő vizuális elemeként. A VOOPOO nemrégiben több nagy nyilvánosságot kapott eseményt rendezett meg szerte a világon, melyek közé tartozott a "Spark Your Life Infinite Challenge" ("Hozd tűzbe magad - végtelen kihívás) a Tik-Tokon, illetve az Egyesült Királyságban és Indonéziában a graffitiművészek által szervezett graffitikészítő események - és ezek mindegyike szorosan kapcsolódott a végtelen szimbólumhoz. Most már jól látható, hogy ezeknek az eseményeknek mindegyike a mostani termékmegjelentetés előkészítése volt. A most a "More than infinity" (A végtelennél is több") mottóval elindított termékmegjelentetési kampány egyértelművé tette, hogy a végtelen szimbólum a VOOPOO márka kulturális toteme lett. Az, hogy vajon ezúttal milyen termékeket jelöl a végtelen jel, csak a termékek megjelentetése alkalmából szervezett rendezvényen fog kiderülni.

Milyen forradalmi áttöréseket hoznak a rendezvényen bemutatott új termékek?

A rendezvényen a VOOPOO új termékeié lesz a főszerep. A honlapon megjelentetett tartalmak alapján úgy tűnik, az általános VIZUÁLIS stílus technológiai szempontból előremutató, és egyszerre több terméket is piacra fog dobni a vállalat. A VOOPOO számára, amely jól ismert termékinnovációs tevékenységéről, az új termékek több áttörést is hozhatnak a dizájn és a technológiai terén is. A cég képviselője közölte, hogy a termékek megjelentetésére szolgáló rendezvény élő adásban lesz megtekinthető a cég hivatalos YouTube csatornáján június 29-én este 10:00 órakor (greenwichi középidő +8 óra), amikor az elektromoscigaretta-kedvelők és az ágazat képviselői tanúi lehetnek a VOOPOO által szervezett ünnepségnek, illetve részt vehetnek azon.


Amit a VOOPOO-ról tudni kell…

A VOOPOO a nyitott rendszerű podok kategóriájának egyik vezető márkája, amely a világszerte széles körben, rövid idő alatt nagy elismerést kiváltó DRAG termékeinek köszönhetően igen gyorsan felfutott. A VOOPOO két technológiai platform (chip és porlasztás) felépítésére összpontosítja erőfeszítéseit. A VOOPOO kreatív termékfejlesztésének eredményei a GENE.AI, a GENE.TT és más chipek. Továbbá a VOOPOO függetlenül kifejlesztett három porlasztó platformot (TPP, PNP, ITO), amelyek különböző felhasználókat céloznak. A VOOPOO négy fő termékcsaláddal rendelkezik (ARGUS, DRAG, VINCI és V-series [Doric]). A VOOPOO a jövőben további nemzeti piacokra kíván belépni, és célja az egyik legbefolyásosabb globális márka kiépítése.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220623005539/en/

Kapcsolat:
Nical Zhang
PR Manager
Nical.zhang@voopootech.com


Forrás: VOOPOO


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.