OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 24., péntek 11:07

A Mary Kay Inc. a légszennyeződésnek a bőr egészségére gyakorolt hatásával kapcsolatos új kutatási eredményekről számolt be a Society for Investigative Dermatology konferenciáján (1. rész)
    Dallas, 2022. június 24., péntek (Business Wire/OTS) - Az innovatív bőrápolás terén a világ egyik vezető vállalatának számító Mary Kay Inc. a szépségápolási és tudományos közösségeknek nyújtott folyamatos támogatása részeként nemrégiben a Dermatológiai Kutatások Társaság (Society for Investigative Dermatology [SID]) 2022. évi éves ülését szponzorálta. A Mary Kay az ülésen beszámolt egy új, áttörést jelentő kutatási eredményéről: a cég a New York-i Egyetem (New York University [NYU]) Grossman környezet-egészségtani orvosi iskolájával (Grossman Medical School of Environmental Medicine) közösen végzett kutatások során megállapította, hogy a Mary Kay® TimeWise® Miracle Set 3D™ bőrápolási termékcsaládjához tartozó termékekben lévő antioxidáns komplex mérsékli a vidéki területeken érvényesülő légszennyeződés és UV sugárzás káros hatásait.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220623005144/en/

"Kutató/fejlesztő csapatunk mindig keményen dolgozik a következő áttörést hozó bőrápolási vagy tudományos felfedezés érdekében" - mondta Dr. Lucy Gildea, a Mary Kay innovációért, termékfejlesztésért és tudományos tevékenységért felelős vezető tisztviselője. "A NYU Grossmannal és más tudományos és akadémiai csapatokkal való globális együttműködés révén igyekszünk gondoskodni arról, hogy cégünk - és termékeink - a bőrápolási innováció és egészség terén az élvonalban legyen."

A légszennyeződés egyre súlyosabbá váló, globális egészségi probléma. A Mary Kay tudományos csapata egy, a Columbia Egyetemmel (Columbia University) folytatott együttműködés során felfedezte, hogy a légszennyeződés bőrre gyakorolt hatásai rendkívül súlyosak lehetnek, és a bőr öregedését, fényvesztését és ráncosodását idézhetik elő. A légszennyeződés olyan szabad gyököket hoz létre, amelyekkel a bőrnek harcolnia kell az egészség és a fiatalos megjelenés megőrzése érdekében.

Ez a közös kutatás rámutatott arra, hogy a Mary Kay újdonságnak számító, helyileg alkalmazott (topikális) antioxidáns komplexe csökkentheti mind a városokban, mind a vidéki területeken fellelhető környezeti stresszorok okozta sejtkárosodást, azaz azt a fajta sejtkárosodást, amely a korai öregedés jeleinek megjelenését idézi elő. Ez a "szuperkomplex" burokba zárt rezveratrolt tartalmaz, amely ellensúlyozza az öregedést és csökkenti a finom ráncokat. A termékek B3 vitamint is tartalmaznak, amely segíti a vízvisszatartást. Az összetevők közt továbbá megtalálható egy öregedésgátló peptid is, amely igen hatásos a légszennyeződés okozta károsodás ellen. Ezeknek a dokumentáltan jótékony hatásoknak az ismeretében a csapat reméli, hogy egyre több ember fogja tudni megtalálni a légszennyeződés bőrükre gyakorolt hatásainak leküzdésére szolgáló, megfelelő megoldásokat.

Az esemény szponzorálása és a SID ülésen bejelentett kutatási eredmények a legutóbbiak a Mary Kay-nek azok közt az erőfeszítései közt, amelyeket a márkának a bőr egészségét biztosító kutatások és fejlesztés iránti, régóta fennálló elkötelezettsége jegyében tesz. A Mary Kay globális portfóliójában több mint 1600 termék- és technológiai, illetve csomagolási szabadalom szerepel. (folyt.)



2022. június 24., péntek 11:07

A Mary Kay Inc. a légszennyeződésnek a bőr egészségére gyakorolt hatásával kapcsolatos új kutatási eredményekről számolt be a Society for Investigative Dermatology konferenciáján (2. rész)
    Dallas, 2022. június 24., péntek (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé: tegye gazdagabbá a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását azon az úton, amely a gazdasági függetlenséghez vezet. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy életünk gazdagításával egy fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el a marykayglobal.com internetes címre és kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en!

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220623005144/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com


Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.