OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 24., péntek 10:52

A Catheon Gaming a korábban az Activision Blizzard APAC régióért felelős vezetőjét nevezte ki a cég vezérigazgatójává (1. rész)
    Hongkong és Sydney, 2022. június 24., péntek (Business Wire/OTS) - William Wu és Mark Aubrey a Catheon Gaming társ-vezérigazgatóiként működnek együtt. - Mark Aubrey több mint 19 évre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezik a mobiljáték-ágazatban, és számos rendkívül sikeres vállalatok létrejöttét eredményező globális stratégia kidolgozása és végrehajtása fűződik a nevéhez. - Mark Aubrey és William Wu feladata együttes szakértelmükre támaszkodva a Catheon Gaming felfuttatása lesz azzal a céllal, hogy a vezető blokkláncalapú játéktechnológiai platformmá váljon a játékfejlesztők számára.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220622005994/en/

A jelenleg a leggyorsabb növekedést felmutató, integrált mobiljáték- és szórakoztatóipari vállalat, a Catheon Gaming (a továbbiakban a "Vállalat") június 23-án bejelentette, hogy 2022. július 11-i hatállyal Mark Aubrey-t nevezte ki a vállalat új társ-vezérigazgatójává. Aubrey az alapító és vezérigazgató William Wu mellett fog dolgozni, és feladata a gyorsan növekvő blokkláncalapú játékipari ágazatban tevékenykedő cég felfuttatása lesz. A Catheon Gaming számos vezető játékfejlesztővel és szellemi tulajdonnal rendelkezőkkel működik együtt, melynek eredményeként a kategóriájukban a legjobbnak számító blokkláncalapú játékokat jelentet meg és juttat el a lehető legszélesebb közönséghez.

A Catheon Gaminghez vezérigazgatóként való csatlakozását megelőzően Aubrey ügyvezető igazgatója és az ázsiai és csendes-óceáni (Asia Pacific [a továbbiakban "APAC"]) régióért felelős vezetője volt a vezető játékfejlesztő és szórakoztatószoftver-kiadónak számító Activision Blizzardnak, amelynek nevéhez fűződik az ágazat kritikusok által legnagyobbra értékelt játékai közül jó néhánynak a megalkotása, ideértve a Call of Duty-t és a World of Warcraftot. Mark Aubrey több mint 19 évre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkezik az APAC régió szórakoztató- és mobiljáték-ágazatában.

Az Activision Blizzardnál Aubrey felelősségi körébe tartozott az Activision Publishing és a Blizzard Entertainment kereskedelmi és piacralépési tevékenysége összes vertikumának irányítása, valamint az ausztráliai/új-zélandi, japán, koreai, indiai és az egyéb ázsiai országokban működő csapatok vezetése. Nagyszámú alkalmazotti csoportokat irányított négy regionális irodában, és teljes felelősséggel tartozott a globális szinten a legfontosabb Web3 régiónak számító, a játékbevételek nagy részét adó, a legnagyobb számú Web3 felhasználóval rendelkező APAC régió eredménykimutatásáért (azaz nyereségességéért).

Az Activision Blizzard előtt Aubrey hosszabb ideig dolgozott a Warner Bros. Entertainmentnél a csoport marketing igazgatójaként. Feladatai közé tartozott a csoportok (Home Entertainment, Theatrical, Television, HBO, Games, Consumer Products and Digital Distribution) közti szinergiák és kereskedelmi lehetőségek feltárása és kiaknázása. Aubrey a NewCastle Egyetemen szerezte Bachelor of Business üzleti és marketing diplomáját.

"Nagy örömömre szolgál Mark Aubrey kinevezése a Catheon Gaming vezérigazgatójává, és alig várom, hogy együtt dolgozhassam Markkal a Catheon Gaming izgalmas, új növekedési szakaszba való átvezetésén" - mondta William Wu, a Catheon Gaming alapítója és vezérigazgatója. "Mark a legmagasabb szintű, világklasszis mobiljáték-szakértelemmel rendelkezik, melyet a világ legsikeresebb játékfejlesztő és kiadó cége APAC divíziójának vezetőjeként mélyített el."

William Wu 2021 szeptemberében alapította meg először a SolChicks-et, majd azt követően a Catheon Gaminget, és kilenc hónap alatt 20 játékot jelentetett meg a piacon. Aubrey kinevezése lehetővé teszi, hogy Wu a vállalat hosszú távú elképzeléseire és stratégiájára összpontosíthassa erőfeszítéseit, ugyanakkor azonban Wu továbbra is teljes mértékben részt vesz a Catheon és SolChicks irányításában. (folyt.)



2022. június 24., péntek 10:53

A Catheon Gaming a korábban az Activision Blizzard APAC régióért felelős vezetőjét nevezte ki a cég vezérigazgatójává (2. rész)
    Hongkong és Sydney, 2022. június 24., péntek (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Catheon Gamingről tudni kell…

A Catheon Gaming a világon a leggyorsabb növekedést felmutató, integrált, blokkláncalapú mobiljáték- és szórakoztatóipari vállalat, amelynek portfóliójában 2022. június 10-i állapot szerint több mint 20 játék szerepel. A vállalat zászlóshajó franchise játéka, a SolChicks különféle kockázatitőke-befektetők, intézmények és launchpad partnerek által egy sikeres tőkebevonási körben biztosított forrásoknak köszönhetően került a piacra. A cég a technikai, játékipari és marketing szakértelmet a blokkláncágazat mélyreható ismeretével ötvözi. Stratégiája alapján vezető játékfejlesztőkkel és szellemi tulajdonnal rendelkezőkkel működik együtt annak érdekében, hogy kifejleszthessen és megjelentessen a kategóriájukban a legjobbnak számító blokklánc játékokat és minél szélesebb közönséghez eljuttathassa azokat.

További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://catheongaming.com/.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220622005994/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
media@catheongaming.com


Forrás: Catheon Gaming


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.