OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 8., szerda 15:07

A NielsenIQ felvásárolja a CGA-t piacvezető értékesítőhelyi mérési megoldások kiépítése céljából (1. rész)
    Chicago, 2022. június 8., szerda (Business Wire/OTS) - A felvásárlás révén lehetővé válik az első teljes kép megalkotása a szórakozóhelyeken való, illetve azokon kívüli italárusításról - A globális információszolgáltató vállalat, a NielsenIQ bejelentette, hogy felvásárolja a CGA-t, amely a szórakozóhelyi italárusításról biztosít megbízható meglátásokat. Ez az akvizíció a NielsenIQ CGA-ba való 2009. évi befektetésén alapul, és eredményeként megalkotható lesz az alkoholos italok értékesítésének mérését és a trendek azonosítását biztosító leginnovatívabb, legrészletesebb megoldás, melynek célja az ügyfelek támogatása a növekedésben.

    A NielsenIQ és a CGA összefog és felgyorsítja a teljes lefedettség elérését célzó tevékenységeket, kiküszöböli a vakfoltokat, amelyekre eddig az ügyfeleknek nem volt rálátásuk, és átfogó képet ad a szórakozóhelyeken való, illetve azokon kívüli italárusításról. Az ügylet példa nélkül álló mérföldkő az alkoholosital-ágazat számára, és egyben izgalmas lehetőség arra, hogy a NielsenIQ páratlan globális lábnyomát, megbízható adatait és innovatív platformját összekapcsolja a CGA vezető értékesítéselemzési eszközeivel.

Az alkoholos italok piacának globális forgalma több mint 1,6 billió USA dollár, amely az elkövetkező öt évben a várakozások szerint 7%-kal fog nőni. Az értékesítési csatornák szétforgácsolt volta miatt az alkoholos italok piacán tevékenykedő globális szereplőknek átfogó áttekintésre van szükségük a különféle csatornákon végzett értékesítéseikről ahhoz, hogy hathatós terveket készíthessenek a jövőre nézve. A piac növekedésének elősegítése érdekében a CGA adatai és eszközei teljes mértékben beépítésre kerülnek a NielsenIQ Connect platformjába, így az biztosítani tudja majd a piaci versenyképesség megőrzéséhez szükséges, pontos adatokat és analitikai megoldásokat. Az adatok gyors vizualizálására és elemzésére való képesség lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megértsék a szórakozóhelyeken való, illetve azokon kívüli értékesítés közti kölcsönhatásokat, azonosítsák a trendeket és átfogó képet kapjanak a piacról.

"A szórakozóhelyeken való italértékesítés átláthatósága rendkívül fontos az alkoholosital-ágazatban tevékenykedő ügyfeleink számára, tekintve az ezen a csatornán keresztül értékesített termékek hatalmas volumenét. A bárok, éttermek és éjszakai klubok bezárása a COVID-járvány idején rávilágított arra, hogy milyen az átjárhatóság a szórakozóhelyi értékesítési és a szórakozóhelyeken kívüli értékesítési csatornák között" - magyarázta Kim Cox, a NielsenIQ Client Success egységének rangidős alelnöke. "A CGA adatainak Connect platformunkba való beépítése kulcsfontosságú a szórakozóhelyi értékesítési és a szórakozóhelyeken kívüli értékesítési csatornák közti interakció megértése, ügyfeleink különféle csatornákon keresztüli értékesítési tevékenységének elemzése és az üzleti teljesítményről való legátfogóbb kép biztosítása szempontjából."

A szórakozóhelyi értékesítés jelentős értéket képvisel a dollárban mért eladások terén, hiszen a fogyasztók hajlandók többet fizetni azért, hogy a társasági élet helyszínéül szolgáló helyeken vagy szórakozóhelyeken fogyaszthassák el italukat" - fejtette ki Phil Tate, a CGA vezérigazgatója. "Ha áttekintjük a szórakozóhelyi és szórakozóhelyen kívüli értékesítési silóadatokat, láthatjuk, hogy a piac, a fogyasztói viselkedés, és a teljes üzleti teljesítmény mérése terén léteznek vakfoltok."

"Ezzel a befektetéssel a NielsenIQ folytatja azt a folyamatot, amely ágazatvezető adatmérési, analitikai és trendelemzési eszközeinket kiegészítő, egyedi megoldásokkal rendelkező, vezető vállalatokkal való együttműködés megvalósítására irányul" - mondta Rachel White, a NielsenIQ UK & Ireland ügyvezető igazgatója. "Az áttörést képviselő, vezető csatornalefedettséget biztosító, globális szintű befektetések és innováció iránti elkötelezettségünk minden bizonnyal elősegíti ügyfeleink növekedését szerte a világon." (folyt.)



2022. június 8., szerda 15:08

A NielsenIQ felvásárolja a CGA-t piacvezető értékesítőhelyi mérési megoldások kiépítése céljából (2. rész)
    Chicago, 2022. június 8., szerda (Business Wire/OTS) -

    
Amit a NielsenIQ-ról tudni kell…

A globális információszolgáltató vállalat, a NielsenIQ termékei a cég folyamatosan fejlődő és változó, globális, omnichannel fogyasztókról birtokolt, összekapcsolt, átfogó és megbízható döntéshozási alapul szolgáló meglátásainak köszönhetően az arany standardot képviselik a fogyasztói viselkedés és a kiskereskedelmi forgalmi mérések terén. A NielsenIQ magabiztosságot ad az általunk kiszolgált ágazatoknak, és úttörő szerepet játszik a fogyasztói viselkedés és a kiskereskedelmi forgalmi mérések következő évszázadi irányvonalának meghatározása terén. Adataink, összekapcsolt meglátásaink és prediktív elemzéseink optimalizálják a CPG- (consumer packaged goods [csomagolt napi fogyasztási cikkek]) gyártók és kiskereskedelmi vállalatok teljesítményét, közelebb hozzák őket az általuk kiszolgált közösségekhez és elősegítik növekedésüket.

Az Advent International cégportfóliójába tartozó NielsenIQ több mint 90 piacon van jelen, és az általa gyűjtött adatok lefedik a világ lakosságának több mint 90%-át. További információkért látogasson el honlapunkra: NielsenIQ.com !


Amit a CGA-ról tudni kell…

A CGA Strategy Ltd a kereskedelmi étel- és italfogyasztási piac szereplőinek kedvelt adatszolgáltatója és kutatási tanácsadó partnere, amely piaci méréskre, fogyasztói magatartást vizsgáló kutatásokra és lokációtervezésre szakosodott. Ami a CGA-t megkülönbözteti a piac többi szereplőjétől, az a cég egyedülálló hozzáférése háromféle kulcsfontosságú adathoz (ellátás, igény és fogyasztók), melyek integrált elemzésével a legpontosabb és legteljesebb képet tudja biztosítani a kereskedelmi (háztartásokon kívüli) étel- és italfogyasztási piac bármely szereplőjének. A cég Egyesült Királyságban (Manchesterben) és az USA-ban (Chicagóban) működő irodáin keresztül a CGA szakértői a világ legnagyobb fogyasztói márkái közül jó néhánnyal dolgoznak együtt, ideértve italgyártókat, fogyasztóimárka-tulajdonosokat, élelmiszer-beszállítókat és -nagykereskedőket, valamint poharazókat, bárokat és éttermeket ellátó kiskereskedőket, illetve kormányzati szervezeteket. Az 1992-en alapított CGA küldetésének tekinti, hogy egyedülálló szórakoztatóipari adatbázisa és szakértői meglátásai révén versenyelőnyt biztosítson ezeknek a márkáknak, és segítse őket abban, hogy gyorsabban elérjék az általuk kitűzött célokat. További információkért látogasson el a következő internetes címre: www.cga.co.uk !

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220607005485/en/

Kapcsolat:
Stephanie Manning (Európa) Stephanie.Manning@NielsenIQ.com
Gillian Mosher (Észak-Amerika) Gillian.Mosher@NielsenIQ.com


Forrás: NielsenIQ


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.