OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 8., szerda 14:35

A Hillstone Networks megbízható megoldásokat tartalmazó portfóliója révén rugalmas kiberbiztonsági intézkedéseket tesz lehetővé ügyfelei számára (1. rész)
    Santa Clara, Kalifornia állam, USA, 2022. június 8., szerda (Business Wire/OTS) - A Hillstone Networks az egyik szponzora a június 7-e és 9-e közt a San Franciscó-i Moscone Centerben megrendezésre kerülő RSA konferenciának - Az innovatív és hozzáférhető kiberbiztonsági megoldások terén az egyik vezetőnek számító Hillstone Networks június 7-én bejelentette, hogy mostantól világszerte elérhető lesz egyszerűsített portfóliója, amely rugalmas kiberbiztonsági megoldásokat, valamint számos, a kulcsfontosságú eszközök kifinomult, többrétegű és többfázisú kiberfenyegetések elleni megóvását és az egyre szélesedő támadási felület megbízható védelmét biztosító terméket tartalmaz.

    Manapság a munkaterhelés és a munkavállalók rugalmas, minőségi szolgáltatásokat, és mindenekfelett hatékony védelmet igényelnek. A biztonsági megoldásoknak nem csak rugalmasoknak, hanem az adott vállalkozás kiberbiztonsági fenyegetettsége alapján alakíthatóknak, formálhatóknak kell lenniük. A Hillstone Networks megoldásai egy olyan, a Gartner hálózati tűzfalakra vonatkozó mágikus kvadránsában (Magic Quadrant) már 8 egymást követő a minősítést elnyerők közt szereplő hálózati biztonsági platform alapján kifejlesztett, megbízható portfólióvá kristályosodtak ki, amely az adatoknak a hálózatok szélén lévő eszközöktől a felhőbe való eljutása folyamatának minden lépése során, és magában a felhő egészében is biztosítja a rugalmas kiberbiztonsági védelmet több mint 23000 ügyfél számára világszerte.

A 2022. évi RSA konferencián San Franciscóban a Hillstone bemutatja alábbi területekkel kapcsolatos megoldásainak széles körét:
     -    SD-WAN (szoftveralapú, nagy kiterjedésű hálózat): A Hillstone biztonságos SD-WAN megoldása gondoskodik a mai határtalan hálózatok biztonságáról, nagyfokú transzparenciát és a szabályok betartatását biztosítva mindenféle interakció esetében a hálózat összes belépési pontján, és ugyanakkor lehetőséget ad még részletesebb adatgyűjtésre a felhasználói, eszköz- és hozzáférési magatartásról.
     -    ZTNA (nulla bizalom elvén alapuló hálózati hozzáférés): A Hillstone ZTNA megoldása biztonságos távoli hozzáférést biztosít mind a manapság egyre elterjedtebb "munkavégzés bárhonnan" típusú struktúráknak, mind azoknak a nagy mértékben szabályozott, érzékeny adatokkal dolgozó ágazatoknak a számára, amelyek esetében kulcsfontosságú a hálózatok peremén lévő eszközök biztonságos működése. A hozzáférés finomhangolt szabályozása lehetővé teszi a jogosultságok pontos ellenőrzését bárhonnan, ahol arra szükség van.
     -    Mikroszegmentáció: A Hillstone CloudHive elnevezésű terméke felhőnatív és felhőalapú alkalmazások, az alkalmazások hordozhatóságára és mikroszolgáltatásokra támaszkodó dev/ops (integrált fejlesztő és üzemeltető) csapatok, valamint olyan felhőszolgáltatásokat nyújtó vállalatok számára biztosítanak védelmet, amelyeknél a több bérlőt kiszolgáló struktúra igen kockázatos lenne a hálózati hozzáférés szegmentálása vagy izolálása nélkül. A VMware és az OpenStack támogatása platformokon átívelő hordozhatóságot biztosít a felhőkön át is.
     -    CWPP (felhőbeli munkaterhelést védő platform): A felhőbeli munkaterhelést védő, a meglévő CI/CD (folyamatos integrációt és folyamatos szállítást alkalmazó) és DevOps környezetekbe és folyamatokba a teljes alkalmazáscsomag láthatóságát kínáló módon integrálható Hillstone CloudArmour platform nyilvános vagy többszörös felhő környezetben futó alkalmazásoknak nyújt védelmet, és óvja a puszta fémházaktól kezdve a virtuális gépeken keresztül a konténerekig és a szerver nélküli architektúrákig az összes eszközt.
     -    NDR (hálózati felderítés és ellenintézkedések): A Hillstone sBDS elnevezésű terméke folyamatos hálózatmonitorozást biztosító, AI-alapú hálózati felderítést és ellenintézkedéseket végrehajtó platform, amely összegyűjti és összesíti a hálózati forgalmi adatokat, azokat AI/ML (mesterségesintelligencia/gépi tanulás) segítségével viselkedéselemzésnek veti alá, és a kapott eredményekből adott szempontok alkalmazásával meglátásokat dolgoz ki a biztonságért felelős csapatok számára.
     -    XDR (kiterjesztett felderítés és ellenintézkedések): A Hillstone iSource  az összes kulcsfontosságú tevékenységet, ideértve a fenyegetésfelderítést, nyomozást, ellenintézkedéseket és valós idejű fenyegetésazonosítást egyetlen platformon keresztül biztosítja, és kiterjedt ráláthatóságot biztosít az összes, eszközvégpontokról, alkalmazásoktól, hálózatokból és biztonsági eszközöktől (ideértve harmadik felek eszközeit is) érkező fenyegetéssel kapcsolatos adatra.

"A rugalmas kiberbiztonság az infrastruktúrának az a képessége, hogy átvészelje a kitartó támadások viharát, és a támadásokat követően gyorsan magához térjen. A kiberbiztonság szempontjából rugalmas infrastruktúrákban a biztonság hagyományos jelentése új értelmet kap: egy rugalmatlan, statikus és nem gyakorlatias megközelítést alkalmazó biztonsági rendszer helyett az ilyen infrastruktúrákban egy olyan modernizált és agilis biztonsági rendszer működik, amely alkalmazkodóképes, dinamikus és reális. Ez a Hillstone elképzelése a jövőről, amelyet hűen tükröznek a piac számára kifejlesztett megoldásaink" - jelentette ki Tim Liu, a Hillstone Networks technológiai vezetője és társalapítója. (folyt.)



2022. június 8., szerda 14:36

A Hillstone Networks megbízható megoldásokat tartalmazó portfóliója révén rugalmas kiberbiztonsági intézkedéseket tesz lehetővé ügyfelei számára (2. rész)
    Santa Clara, Kalifornia állam, USA, 2022. június 8., szerda (Business Wire/OTS) -

    
"A mai tipikus számítástechnikai infrastrukturális környezet hihetetlenül szétforgácsolt, miáltal a biztonság terén rendkívül összetett kihívásokat képvisel. Úgy vélem, a Hillstone Networks egy olyan AI/ML-alapú, erős kiberbiztonsági megoldásokból álló termékcsaládot kínál, amelynek tagjai megfelelő láthatóságot biztosítanak, könnyen telepíthetők és a meglévő SecOps (integrált biztonsági és számítástechnikai működtetési) keretekbe való integrálhatóságuk révén leegyszerűsítik a kezelést" - nyilatkozta Will Townsend, a Moor Insights & Strategy Networking & Security Practices egységének alelnöke és vezető elemzője.


Amit a Hillstone Networks-ről tudni kell…

A Hillstone Networks innnovatív és hozzáférhető kiberbiztonsági megoldásai átformálják a vállalkozások biztonsági profilját, lehetővé téve rugalmas kiberbiztonsági intézkedések alkalmazását és ugyanakkor azt ezt biztosító eszközök TCO-jának (total cost of ownership [teljes életút költség]) csökkentését. A többrétegű és többfázisú kiberfenyegetések rendkívül hatékony felderítését, működésük megértését és ez alapján védelmet adó gyors ellenintézkedések meghozását biztosító, átfogó láthatóságot nyújtó termékeket kínáló, a vezető elemzőktől kedvező minősítéseket kapó Hillstone számos globális vállalat bizalmát nyerte el. További információkért látogasson el a következő internetes címre: www.hillstonenet.com

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220606005278/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com


Forrás: Hillstone Networks


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.