OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 7., kedd 13:20

A stíluskihívás elfogadásra került: a Step & Repeat, amelynek házigazdája ezúttal Zadrian Smith, a hírességek egyik kedvelt stílustanácsadója lesz, visszatér a TikTok-ra (1. rész)
    Seattle és Los Angeles, 2022. június 7., kedd (Business Wire/OTS) - A Glamhive és a Mary Kay Global Design Studio bejelentették, hogy megrendezik a divatrajongókat szerte a világról összehozó stílusverseny második évadát - A virtuális kifutó készen áll - várunk minden modellt! A Step & Repeat (Lépés és ismétlés) elnevezésű, a TikTok platformon a kategóriájában elsőként megrendezett stílus- és divatverseny második évada június 7-én veszi kezdetét. A divattal foglalkozó valóságshow-t és egyben versenyt, amely szerte a világról több millió felhasználót vonzott, tavaly indította útjára a Glamhive és a Mary Kay Global Design Studio. Az ezúttal négyhetes kihívás ismét útjára indul, és minden bizonnyal most is az az extravagáns divatesemény lesz, amelyet már mindannyian türelmetlenül vártunk.

    Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220602005868/en/

A Step & Repeat házigazdájaként a hírességek egyik kedvelt stílustanácsadója, Zadrian Smith működik közre (akinek ügyfelei közt megtalálható Ariana DeBose, Naama Preis és Naomi Scott), a zsűri három tagja pedig az ágazat kedvelt személyiségei lesznek: a hírességek kedvelt stílustanácsadói, Tara Swennen (akinek kliensei közé tartozik Kristen Stewart és Matthew McConaughey) és Nicole Chavez (aki olyan neves színésznőket lát el divattanácsokkal, mints Kristen Bell és Jessica Simpson), valamint a hírességek egyik kedvelt hajszobrásza, Larry Sims (aki olyan neves személyiségek frizuráját készíti, mint Victoria Beckham és Queen Latifah).

A Step & Repeat házigazdája, Zadrian Smith minden héten kihirdet egy tematikus kihívást, amelynek alapján a TikTok felhasználók összeállítják a kihirdetett témához legjobban illő ruházatot, illetve elkészítik az azt legjobban tükröző sminket vagy frizurát. A show hírességekből álló zsűrije duett formátumban tekinti meg a szerte a világról benevezett legjobb műveket, és minden kategóriában szavaz a nyertesekre. A versenyzők által elkészített videókban szerepelnie kell a show saját hangeffektusának ("Step & Repeat") valamint a #stepandrepeat, a #glamhive és a #marykay hashtagnek. Minden egyes kihívásnak három nyertese lesz, akiket a zsűri választ ki. A nyertesek pénzdíjat és a mentori feladatokra vállalkozó ágazati szereplők valamelyikétől egy egyórás mentorálást kapnak jutalmul.

A negyedik hét végén a Step & Repeat bejelenti az egyes kategóriák végső nyertesét, a világ minden tájáról benevezett versenyművek közül kiválasztva a legjobb ruházatot, sminket és frizurát. A TikTok csatorna tökéletes hely arra, hogy a tehetséges és kreatív emberek globális szinten megosszák műveiket a nagyközönséggel, a Step & Repeat pedig ideális platform, amely mindenkinek lehetőséget kínál az alkotásaiért való elismerésre.

Zadrian Smith, a hírességek kedvelt stílustanácsadója (házigazda)
"Globális divatigazgatói és újságírói pályafutásom során mindig is arra törekedtem, hogy hozzájáruljak egy egyenlőbb divatipar létrejöttéhez. Ez a fajta munka nem mindig könnyű vagy kényelmes, de ha lehetőségem nyílik arra, hogy segítsem az ágazat iránt érdeklődő embereket az előrelépésben, az olyan dolog, amelyből nem szeretnék kimaradni."

Tara Swennen, a hírességek kedvelt stílustanácsadója (zsűritag)
"Rengeteg a hihetetlenül kreatív és tehetséges ember, és a Step & Repeat lehetőséget ad számukra arra, hogy megmutassák, mire képesek. Nagy izgalommal várom, hogy láthassam a világ minden tájáról a csodás kreációkat ezen a mi közösségi médiabeli kifutónkon!"

Nicole Chavez, a hírességek kedvelt stílustanácsadója (zsűritag)
"A 'Step & Repeat' első évada rendkívüli inspirációt jelentett számomra. Minden héten alig vártam, hogy lássam, mit alkottak a versenyzők és elvarázsoljon a tehetség sokszínű megnyilvánulása. Most, a második évadban, szintén hasonló izgalommal várom kihívásunk eredményét."

Larry Sims, a hírességek kedvelt hajszobrásza (zsűritag)
"Nem kevés bátorság, magabiztosság és kreativitás kell ahhoz, hogy az ember meg merje mutatni a világnak, milyen csodálatos művész. Izgatottan várom, mivel rukkolnak elő a versenyzők!"

Stephanie Sprangers, a Glamhive vezérigazgatója és alapítója
"A 'Step & Repeat-tel' kapcsolatos elképzelésünk az volt, hogy egy olyan dinamikus stílusversenyt hozzunk létre, amely lehetőséget ad a kreativitásra, a befogadásra, a kapcsolatlétesítésre és az elismerésre, és elmondhatjuk, hogy a verseny első évada minden szempontból rendkívül sikeresnek bizonyult. Most, a második évad elindításakor az ágazat legjobbjai gyűlnek össze, hogy üdvözöljék és bátorítsák a világ különböző tájairól a divatversenybe benevező tehetségeket. Rendkívül izgatottan várjuk, hogy lássuk, milyen sikereket hoz ez a második évad."

A Step & Repeat mentorai:
 - Claire Sulmers, a Fashion Bomb Daily vezérigazgatója és alapítója
 - Adam Drawas, a Walker Drawas PR tulajdonosa
 - Quentin Thrash, egyedi rendelések alapján dolgozó divattervező és a hírességek egyik kedvelt borbélya
 - Brian Underwood, a Women's Health divatigazgatója
 - Mandi Line, jelmeztervező (The Bold Type [Merész csajok], Pretty Little Liars [Hazug csajok társasága], Shameless [Szégyentelenek])
 - Pandora Amoratis, a US Daily Mail stílusigazgatója
 - Sheridan Ward, a hírességek egyik kedvelt hajszobrásza
 - Shatora Adrell, a Curate Capital divattervezője és stílustanácsadója
 - Quinn Murphy, a hírességek egyik sminkmestere
 - Alexis Bennett, a Vogue szerkesztője
 - Gilda Koral Flora, a Koral Communications alapítója
 - Christian Wood, a hírességek egyik kedvelt hajszobrásza

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://www.glamhive.com/tiktok (folyt.)



2022. június 7., kedd 13:20

A stíluskihívás elfogadásra került: a Step & Repeat, amelynek házigazdája ezúttal Zadrian Smith, a hírességek egyik kedvelt stílustanácsadója lesz, visszatér a TikTok-ra (2. rész)
    Seattle és Los Angeles, 2022. június 7., kedd (Business Wire/OTS) -

        Amit a Glamhive-ról tudni kell…
A Glamhive-ot 2017-ben alapította Stephanie Sprangers vállalkozó azzal az elképzeléssel, hogy demokratizálja a személyes stílustanácsadást. Sprangers célja annak elérése, hogy a divatos megjelenés adta magabiztosság ne csak a gazdagok és híresek kiváltsága legyen. Az online divattanácsadás keretében, amelyet bármely, WIFI kapcsolattal rendelkező személy igénybe vehet, az ügyfeleket szakértő stílusanácsadók támogatják abban, hogy a lehető legtökéletesebbé tegyék megjelenésüket és kialakítsák a számukra legelőnyösebb stílust. A Glamhive a stílustanácsadók számára ugyanakkor zökkenőmentesen használható, végponttól végpontig való kapcsolatot biztosító platformként is szolgál, melynek segítségével 100%-osan virtuális eszközökkel bővíthetik hálózatukat és fejleszthetik üzleti vállalkozásukat.

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…
Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé: tegye gazdagabbá a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását azon az úton, amely a gazdasági függetlenséghez vezet. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy életünk gazdagításával egy fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség elérésének előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el a marykayglobal.com internetes címre és kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en!

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220602005868/en/

Kapcsolat:
Stephanie Sprangers
CEO, Glamhive
stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Forrás: Mary Kay

    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.