OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2022. június 2., csütörtök 09:10

Connect Awards díjátadó
    Budapest, 2022. június 2., csütörtök (OTS) - Május 26-án került megrendezésre az első Connect Konferencia, a belső kommunikáció és vállalati kultúra köré szervezett szakmai rendezvény, több mint 50 előadóval. Az esemény kapcsán volt lehetőség pályázni a Connect Awards díjakra is, amelyek a konferencián kerültek első alkalommal átadásra.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220602_001.jpg

A Blue Colibri által szervezett Connect Konferencia keretein belül Connect szakmai díjakat kaptak azok a cégek, amelyek az elmúlt két évben kiemelkedően reagáltak a változásokra annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudják informálni kollégáikat. A Connect Awardsra négy kategóriában pályázhattak a főszervező partnerei: a több mint 65 beérkezett pályázat közül négy kategória díj, három különdíj, valamint három Blue Colibri Best Performer különdíj került kiosztásra.

     Connect Strategy Award
A Strategy Award keretein belül olyan aktivitások, megoldások kerültek díjazásra, amik túlléptek a belső kommunikáció szintjén és stratégiailag vonták be a szervezet tagjait az app használatába, formálva ezzel a HR és a belső kommunikáció stratégiai szerepét.
     -    Nyertes: Hunland Group Holding Kft.
     -    Különdíjas: Trans-Sped Kft.

     Connect Game Changer Award
Kis ötlet, nagy hatás: a Game Changer kategórián belül olyan innovatív, újszerű megoldások, kampányok kerültek elismerésre, amelyek a belső kommunikációs, HR adminisztrációs vagy Onboarding/E-learning folyamatok sikerességét segítették elő.
     -    Nyertes: Güntner-Tata Kft.
     -    Különdíjas: Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

     Connect Engagement Award
Az Engagement kategórián belül kifejezetten a kollégák elköteleződését célzó, közösségépítő aktivitások és kampányok kerültek díjazásra, legyen szó a munkavállalók mentális és fizikai egészségének támogatásáról vagy egyéb más ötletről.
     -    Nyertes: Plazmaszolgálat Kft.
     -    Különdíjas: MERKBAU Zrt.

     Connect Education Award
Az Education kategóriába olyan onboarding és e-learning megoldásokkal nevezhettek a cégek, amelyek sikeresen segítették az új munkatársak integrálását vagy a meglévő munkavállalók képzését, és ezzel párhuzamosan a vállalaton belüli tudásmegosztást.
     -    Nyertes: RUAG Ammotec Magyarországi Zrt.

     +1: Connect Blue Colibri Best Performer Award
A Blue Colibri Best Performer kategóriában a díjazottakat a Connect Konferencia szervezője, a Blue Colibri zsűrije választotta ki partnereik közül. Itt azok a vállalatok kerültek díjazásra cégméret szerint elkülönítve, ahol a Blue Colibri belső kommunikációs és HR adminisztrációs applikációt a legtöbb munkavállaló töltötte le és használja aktívan.
A nyertesek:
     -    > 200 fő: PremiumXL
     -    200-1000 fő: Trenkwalder Cégcsoport
     -    < 1000 fő: Colas Hungária Zrt., Samsung Electronics Magyar Zrt

A Blue Colibri a jövőben szeretné, ha a díj rangos szakmai elismerésként minden újító, irányt mutató és inspiráló digitális megoldást magába foglalhatna a vállalati belső kommunikáció területén. További információ és a díjazott pályázatok részletei megtalálhatóak a www.bluecolibriapp.com honlapon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.