OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. május 19., csütörtök 10:45

Új adópartner a Crowe FST-nél
    Budapest, 2022. május 19., csütörtök (OTS) - Június 1-től Földes Balázs, az adózási üzletág eddigi szenior menedzsere partnerként folytatja munkáját a Crowe FST nemzetközi tanácsadó cégnél.

    Földes Balázs közgazdász, több mint húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az adótanácsadás területén. Korábban egy másik nagy, nemzetközi tanácsadó cég adó osztályán dolgozott - különösen általános forgalmi adót, illetve EU-s és más nemzetközi adózást érintő kérdésekben - vezető szakmai pozíciókban. 2017 óta a Crowe FST munkatársaként a cég magyarországi adótanácsadási üzletágának, azon belül is különösen a nemzetközi ÁFA-tanácsadási szolgáltatásoknak a fejlesztésében vállalt kiemelkedő szerepet.

A Crowe FST adótanácsadási üzletága irányítása alatt nemcsak magyarországi ügyfelek részére nyújt átfogó adótanácsadási szolgáltatásokat (ügyletek véleményezése, segítségnyújtás adóhatósági ügyekben), hanem budapesti központtal magyarországi és nemzetközi adózási ügyviteli szolgáltatásokat (bevallások összeállítása és benyújtása Magyarországon és külföldön) is végez.

További információ:
Titkos Rita
+36 20 983 0177
rita.titkos@crowe.hu

www.crowe.hu


A Crowe FST az International Accounting Bulletin (IAB) által 2015-ben az Év Tanácsadó hálózatának megválasztott Crowe Global független magyarországi tagvállalatait foglalja magában. A Crowe Globalt New York-i központtal 1960-ban alapították.

A Crowe Global a szolgáltatásaiból származó bevétele szerint a világ 9. legnagyobb könyvvizsgáló és üzleti tanácsadó hálózata, amely 150 országban 200 tagvállalaton keresztül van jelen, összesített bevétele meghaladja a 4.6 milliárd amerikai dollárt, munkatársainak száma pedig meghaladja a 36.000-et.

A Crowe FST könyvelési, bérszámfejtési, könyvvizsgálati, kockázatkezelési, különböző tanácsadási és információbiztonsági szolgáltatásokat, teljes körű megoldásokat kínál a hazai és a multinacionális társaságok, valamint a költségvetési szervek és a magyarországi EU-s intézményrendszer szereplői számára.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.