OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. május 13., péntek 11:18

A GelSight új forgalmazó partnerek segítségével kiterjeszti globális jelenlétét célpiacain
    WALTHAM, Massachusetts állam, USA, 2022. május 13., péntek (Business Wire/OTS) - A GelSight négy új forgalmazási megállapodásra támaszkodva tíz európai és ázsiai országban bővíti tevékenységét - A taktilis érzékelési technológia egyik úttörője, a GelSight május 11-én bejelentette, hogy megállapodást írt alá négy új disztribútorral annak érdekében, hogy kiterjessze tevékenységét és növelje márkájának ismertségét Európa és Ázsia újabb területein. A cég új forgalmazó partnerei a következők: Everest Polska, RMI s.r.o, Altair Consulting SA, és E2-Holdings Pte. Ltd.

        -    Everest Polska - Az Everest Polska több mint 15 éve végzi vizuális kutatási eszközök/berendezések forgalmazását és szervizelését Lengyelországban és a balti államokban. A jövőben a vállalat fogja végezni a GelSight termékeinek forgalmazását Lengyelországban, Észtországban, Lettországban, Litvániában és Magyarországon.
     -    RMI s.r.o - Az RMI tudományos kutatási, analitikai és tesztelő berendezéseket (ideértve 2D/3D-s képalkotó [optikai, röntgen, fizikai] berendezéseket is) forgalmaz. A továbbiakban a vállalat fogja forgalmazni a GelSight termékeit a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Horvátországban, Szlovéniában és Magyarországon.
     -    Altair Consulting SA - Az Altair Consulting a precíziós mechanika és a felületminőség szakértőjének számít a 3D-s nyomtatás területén. A jövőben a vállalat fogja betölteni a GelSight forgalmazójának szerepét Svájcban és Franciaországban.
     -    E-2 Holdings Pte. Ltd. - Az E-2 a 2DM kinevezett online kiskereskedőjeként forgalmazza a 2DM által előállított, nagy teljesítményű grafént és meghatalmazott viszonteladója különféle csúcstechnológiát képviselő mérőműszermárkáknak. A továbbiakban a vállalat lesz a GelSight termékeinek disztribútora Szingapúrban.

"Már 2019 óta figyelemmel kísérjük a GelSight technológiáját, és amikor tavaly a vállalat piacra dobta második generációs készülékét, a GelSight Mobile Series 2-t, nagy örömmel írtuk alá velük az európai forgalmazásra vonatkozó megállapodást" - emlékezett vissza Tomas Cernohorsky, az RMI, s.r.o. vezérigazgatója. "Hiszünk abban, hogy ez a technológia új lehetőségeket kínál számunkra és ipari ügyfeleink, valamint a velünk együttműködő igazságügyi orvostani szakemberek és kutatólaboratóriumok számára. A GelSight termékei tökéletesen kiegészítik azoknak a készülékeknek a portfólióját, amelyeket a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Magyarországon, Szlovéniában és Horvátországban forgalmazunk."

A kézi GelSight mobileszköz részletes, pontos felületi képet ad, ami jelentős előnyöket biztosít a termelékenység terén mind a termelő üzemekben, mind pedig az üzemeken kívüli helyszíneken. A vállalat taktilis érzékelési technológiája képes lehetővé tenni a különféle minőségbiztosítási döntések gyors és dokumentumokkal alátámasztott meghozatalát a gépjármű-, repülőgép-, szórakoztató elektronikai, adalékanyag-gyártó és precíziósgép-gyártó ágazatban. Ezek a forgalmazóként fellépő új partnerek segíteni fogják a GelSight "lábnyomának" növelését és a piachoz való hozzáférést olyan országokban, amelyek jelentős szerepet játszanak a cég célágazatainak globális ellátási láncában.

"Nagy izgalommal várjuk, hogy szoros együttműködést alakíthassunk ki új partnereinkkel annak érdekében, hogy új ügyfeleket ismertethessük meg a taktilis érzékelés és intelligencia nyújtotta előnyöket és növeljük márkánk ismertségét a legfontosabb földrajzi területeken" - mondta Thierry Mantel, a GelSight üzleti vezetője. "Ezek az együttműködési megállapodások ugyanakkor olyan új lehetőségeket is megnyitnak előttünk, mint például a precíziós szerszámgépek piacára való belépés, valamint hozzáférést biztosítanak számunkra az értéklánc nagyobb részéhez alapvető célágazatainkban."

További információkért a GelSightról kérjük, látogasson el honlapunkra: https://gelsight.com/.


Amit a GelSightról tudni kell …

A GelSight a képalapú taktilis érzékelési technológia egyik úttörője. A Massachusetts Institute of Technology szakemberei által feltalált és kifejlesztett technológia rendkívül részletesen és gyorsan képes felmérni a felületek jellemzőit, és lehetővé teszi számos különféle felületmérési alkalmazás használatát, illetve robotok érzékelési képességeinek biztosítását. A cég elasztomer 3D-s képalkotó rendszereit szerte a világon használják a repülőgép- és gépjárműiparban, a törvényszéki orvostan terén, valamint számos robotikai kutató laboratóriumban. A GelSight technológiája lehetővé teszi a digitális érintést és érzékelést. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra. https://gelsight.com/.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220511005237/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Kalyn Kolek for GelSight
kos@anzupartners.com


Forrás: GelSight


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.