OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2022. május 12., csütörtök 09:35

Mesterséges intelligenciára épülő integrált munkaerő-tervező platformot fejleszt a Login Autonom Kft.
    Budapest, 2022. május 12., csütörtök (OTS) - A Login Autonom Kft. a 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00310 számú projekt keretében egy integrált, HR digitalizációt elősegítő platformot fejleszt, melynek feladata a beosztások kezelése a nagyszámú kékgalléros állományt foglalkoztató termelői vállalatoknál.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220512_001.jpg

A projekt, melynek időtartama 2 év az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott 189,6 millió Ft támogatásával valósul meg.

A vállalatok több, különböző szoftvert használnak a szervezet irányításához, ezek azonban nem kínálnak integrált kimutatásokat. További problémát jelent a munkaerő túltervezése, mely többletköltséget okoz, káros hatással van az üzem működésére és a dolgozók egészségi állapotára. A Login Autonom megoldásokat kínál a rendszerek összekapcsolására egy kollektív adatbázis létrehozásával. Ease++ szoftvercsaládjuk a munkaszervezést és a vállalaton belüli kommunikációt a folyamatok digitalizációjával átláthatóvá és integráltá teszi.

A kutatási-fejlesztési projekt keretében olyan megoldást dolgoznak ki, amely képes lesz az állományi rendelkezésre állást előrejelezni a túltervezés minimalizálásával. A szoftverrel két héttel előre tervezhető a szükséges létszám és kezelhetőek a beosztások, így csökkentve a felesleges behívások számát. Ez a megoldás kiszámíthatóbb munkakörnyezetet fog biztosítani a munkavállalóknak, a munkáltatónak pedig költségeket takaríthatnak majd meg az üzemek tervezettebb működésével.

A szoftverrel szemben támasztott követelmény, hogy a felület többféle eszközről legyen elérhető a munkavállalók számára is. Az integrációnak köszönhetően pedig több üzleti folyamatot is képes legyen leképezni, valamint biztonságos adatfeldolgozást tegyen lehetővé.

A digitális fejlődés támogatása kiemelt fontosságú a Login Autonom számára. A Mesterséges Intelligencia koalíció tagjaként eltökélt szándékuk, hogy részt vállalnak a mesterséges intelligencia hazai fejlesztésében.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.