OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2022. március 3., csütörtök 08:45

A Xage kiberbiztonsági vállalat az evopro systems engineering Kft-vel bővíti jelenlétét az európai piacon (1. rész)
    Palo Alto, Kalifornia, 2022. március 3., csütörtök (OTS) - A magyarországi székhelyű evopro immár a Xage Fabric viszonteladójaként a digitális transzformációs Ipar 4.0 megoldások mellett Zero Trust Security (nulla bizalmi biztonság) alapú megoldásokat is nyújt ügyfelei számára. - A Xage amerikai kiberbiztonsági vállalat ma bejelentette partneri együttműködését a magyarországi székhelyű, Közép- és Kelet-Európát kiszolgáló ipari automatizálási mérnöki megoldások szolgáltatójával az evopro systems engineering Kft-vel.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220303_001.jpg

A gyárak világszerte a termelés költségeinek és minőségének javítására törekednek. A korábbi technológiák modernizálásával és a digitális rendszerekből származó adatok kombinálásával próbálják optimalizálni működésüket, hogy automatizált, valós idejű döntéseket hozzanak. Emellett az iparvállalatok is igyekeznek megvédeni magukat a növekvő kiberbiztonsági fenyegetésektől.

Az Xage Fabric - egy olyan blokklánc technológia alapú szoftvercsomópont-háló, amely a teljes működést lefedi, hogy az összes digitális interakciót szabályozza - viszonteladójaként az evopro saját digitális transzformációs megoldásai mellett immár Zero Trust (nulla bizalommal rendelkező) architektúrát is kínál ügyfeleinek Közép- és Kelet-Európában. Mostantól az evopro-val dolgozó gyártók korszerűsíthetik a biztonsági megoldásaikat, miközben egyidejűleg folytathatják a digitális modernizációt. Gyártóüzemben telepítve az Xage Fabric biztosítja az adatok integritását és a biztonságos kommunikációt a gyár összes összetevője között, lehetővé téve az egyszeri bejelentkezés kényelmét, a rendszerszintű folyamatoptimalizálást és a szerepkör alapú hozzáférés-vezérlést.

"A kritikus feladatokat ellátó szervezeteket, magánvállalatokat és kormányzati rendszereket ért kibertámadások rohamos növekedését tapasztaljuk világszerte. A digitális transzformációra irányuló beruházások már nem működhetnek biztonsági korszerűsítések nélkül, hiszen így az új rendszerek és technológiák sebezhetővé válnának a hackerek vagy zsarolóvírusok általi feltörésekkel szemben" - mondta Duncan Greatwood, a Xage vezérigazgatója. "Most az evopro-val kötött partnerségünk lehetővé teszi a gyártók számára, hogy egyszerre alkalmazzák a biztonságot és a modernizációt. Izgatottan várjuk, hogy az evopro mellett Közép- és Kelet-Európa gyártói számára is elérhetővé tegyük a Xage Fabric-et."

A biztonság fokozása mellett a Xage Fabric az evopro ügyfelek számára a következőket is biztosítja:

o Adatbiztonság: A Xage Dynamic Data Security lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy biztonságosan átalakítsák belső működési módjukat, együttműködjenek partnereikkel és beszállítóikkal, valamint kiszolgálják ügyfeleiket. Támogatja az alkalmazásokat akár a komplex energiakereskedési rendszerektől az energiahordozók szállítását nyomonkövető rendszereken át a fejlett ellátási lánc menedzselő rendszerekig.

o Helyi és távoli hozzáférés-vezérlés: A Xage az egész működésre kiterjedő egyszeri bejelentkezést és hozzáférést biztosít, amely még a hálózat megsértése esetén is biztonságos marad, és amely többszintű hitelesítést tesz lehetővé minden operációs rendszer számára.

o Költségcsökkentés: Az Active Directory felhasználói szerepkörein alapuló többoldalú hozzáférés-vezérléssel a többfelhasználós, több telephelyes hozzáférés-kezeléssel kapcsolatos kiadások, valamint a felhasználók hozzáférésének biztosításához/törléséhez szükséges ráfordítások csökkenthetők.

"Ma már egyre gyakoribbak a kiterjedt kibertámadások, melyek iparvállalatok ellen is irányulnak. Ez a trend nem kerüli ki Magyarországot és Közép-Kelet-Európát sem. A Xage Fabric kiberbiztonsági megoldásaival több, mint 20 éves ipari automatizálási tapasztalatunkat egészítjük ki, hogy a régióban lévő ügyfeleink számára hatékony védelmet tudjunk biztosítani és megelőzzük, hogy jelentős gazdasági károkat szenvedjenek." mondta Hajagos Péter, az evopro systems engineering Kft. ügyvezető igazgatója.

Ha többet szeretne megtudni a Xage Fabric-ről és a működési, informatikai és felhőkörnyezetek védelmében és modernizálásában betöltött szerepéről, látogasson el a https://xage.com/solutions/ oldalra. (folyt.)



2022. március 3., csütörtök 08:45

A Xage kiberbiztonsági vállalat az evopro systems engineering Kft-vel bővíti jelenlétét az európai piacon (2. rész)
    Palo alto, Kalifornia, 2022. március 3., csütörtök (OTS) -

    
A Xage-ről

A Xage az első és egyetlen Zero Trust (nulla bizalommal rendelkező) valós biztonsági cég. A Xage Fabric felgyorsítja és leegyszerűsíti a vállalatok digitális működésének biztonságát, kezelését és átalakítását az OT, az IT és a felhő terén. Az Xage megoldások közé tartozik az Identity & Access Management (IAM), a távoli hozzáférés és a dinamikus adatbiztonság, amelyek mindegyikét az Xage Fabric hajtja.

Médiakapcsolat
LaunchSquad for Xage
xage@launchsquad.com


Az evopro systems engineering-ről

Az evopro széleskörű tapasztalattal rendelkezik főként az autóipart kiszolgáló összeszerelő üzemekre (OEM) valamint a Tier1-es és Tier2-es szintű beszállítókra a karosszéria-/motor-/váltó-/kormánymű gyártás igényeit kielégítő összeszerelő sorok és szállító rendszerek tekintetében. Az evopro továbbá teljeskörű irányítástechnikai rendszer megoldásokat és kapcsolódó szolgáltatásokat kínál, tervez, épít vagy módosít egyedi célgépeket, szerszámokat, kis-és közepes méretű gyártócellákat, gyártósorokat kulcsrakész végeredményt kínálva. Ideértve a mechanikai és villamos tervezést, gyártást, installációt, valamint üzembe helyezést. További információ az evopro.hu oldalon található.

Médiakapcsolat
Szelig István
istvan.szelig@evopro.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.