OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. január 19. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. január 6., csütörtök 10:41

2021-ben is rekordot döntöttek a .hu domainek?
    Budapest, 2022. január 6., csütörtök (OTS) - 2021-ben összesen 112 774 db új .hu domain regisztráció történt, amely átlagosan napi 309 domaint jelent. A januári 12 733 regisztráció minden idők legmagasabb hazai adatának bizonyult. Aztán a számok csökkenni kezdtek, majd ősszel újabb fellendülés indult.

    A 2020-as év adataival, valamint az előző évek statisztikáival összehasonlítva is kiemelkedőek ezek az eredmények? Mi várható idén?

A teljes cikk a következő linkeken olvasható és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/2021-ben-is-rekordot-dontottek-a-hu-domainek/
https://drive.google.com/drive/folders/1uxANU-gmvqQB0dtF3pY8yE5he713jFsF?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.