OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2021. december 10., péntek 16:36

ADOMÁNY, ÖSSZETARTOZÁS - Rászoruló embereknek segít a Béres
    Budapest, 2021. december 10., péntek (OTS) - A koronavírus-járvány elleni küzdelem idején a Béres újabb felajánlást tett a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, miszerint 18.000 üveg Béres Cseppet adományoz a rászorulóknak. Az adományt jelképesen dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke adta át Soltész Miklósnak, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárának, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács (NHKT) elnökének és Écsy Gábornak, a Katolikus Karitász országos igazgatójának.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20211210_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20211210_002.jpg

A Béres Gyógyszergyárban a vállalat megalakulása óta hangsúlyos szerep jut a társadalmi felelősségvállalásnak, mások megsegítésének, melyet a jószolgálati feladatokat ellátó Béres Alapítvány koordinál. Legfontosabb feladata, hogy ott és azoknak segítsen, ahol a legnagyobb a szükség, ahol a legtöbbet tud tenni embertársaink szolgálatában. Most, amikor az egész világ a koronavírus ellen küzd, hangsúlyosabbá vált az egészségvédelem fontossága. Ezekben az igazán embert próbáló hónapokban igazán fontossá lett az egymásra való odafigyelés, a leginkább rászorulók támogatása. Az év folyamán a Béres nagyon sokaknak, a védekezés frontvonalában dolgozóknak, pedagógusoknak, idős és beteg embereknek juttatott el Béres Cseppet. A szeretet ünnepéhez közeledve a Béres tisztelettel és szeretettel gondol az idősekre, a rászorulókra. Dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke ezúttal 18.000 üveg, közel 32 millió forint értékű Béres Cseppet adott át a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács hat karitatív szervezete, a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Református Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt részére.

Az adomány pénteki, budapesti átadásán Soltész Miklós hangsúlyozta: mindenkit arra biztatnak, hogy oltassa be magát, ugyanakkor fontosnak nevezte az egészséget megőrző és erősítő szereket is, mint amilyen a Béres Csepp.

Béres József beszédében kiemelte, hogy a küzdelmes időszakban fontos kötelességünk, hogy lehetőségeink szerint mindent megtegyünk egymás támogatása érdekében. "Mostanában gyakran idézzük fel alapítványi jelmondatunkat: ha segíteni tudsz, megtenni kötelességed. Édesapám nyomdokán haladva, több évtizedes tapasztalattal magunk mögött, felelősen mondhatom, hogy a betegségekkel szemben a legeredményesebb, leghatékonyabb módszer a megelőző védekezés, melyhez hathatós támogatást jelent adományunk is." - mondta a gyógyszergyár elnöke.

A termékeknek a leginkább segítségre szorulókhoz történő eljuttatásában az NHKT karitatív szervezetei nyújtanak segítőkezet, biztosítva, hogy a jóakarat valódi segítséggé váljon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.