OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. december 4., szombat 13:27

Piacra kerültek az Honor to Knight! elnevezésű DRAG S/X PnP-X Kitek (1. rész)
    Sencsen, Kína, 2021. december 4., szombat (Business Wire/OTS) - Novemberben a VOOPOO bejelentette, hogy a tengerentúli piacokon is elérhető lesz a DRAG S/X PnP-X KIT. A termékek a DRAG S és DRAG X átfogó műszaki továbbfejlesztésének eredményeként születtek meg, külső megjelenésük a "Chivalry" (lovagiasság) alapkoncepció szerint került kialakításra, és a lovagok dicsősége és erényei előtt tiszteleg.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20211202005381/en/

A termék a németek középkori harcművészetének szellemét idézi, amikor a lovagiasság eszméjét a 11. században az európai csatamezőkön harcoló katonák, a császárok őrei és Krisztus harcosai, a keresztes lovagok testesítették meg. A lovagiasság ma is élő kulturális érték, amely a mindennapi életben udvariasságban, előzékeny viselkedésben nyilvánul meg. A lovagok lojalitását nem kezdhette ki az idő múlása, és mindegyikük szigorúan tartotta magát a nyolc lovagi erényhez. A VOOPOO tervező és kutató/fejlesztő szakembereire mély benyomást gyakoroltak ezek a legendás középkori történetek. melyek rávilágítottak a lovagiasság fogalmának eredetére. A DRAG S/X PnP-X KIT négy dizájn koncepciója négy alapvető erényt (Honor [Becsület], Valor [Vitézség], Justice [Igazságosság] és Spirituality [Szellemiség]) közvetít a fogyasztók felé. Az új termékkel a VOOPOO a lovagi erényeket kívánja előtérbe helyezni, így minden gőzfelhő, amelyet a készülék használója kifúj, a hősiesen csatázó lovagok egyfajta spirituális portréja.

A DRAG S/X PnP-X KIT öt új lovagi színben érhető el, melyek látványos külsőt biztosítanak a termékeknek. Arany pajzs - Az igazságot védő templomos lovag. Vörös lovag - A tisztességért harcoló álarcos lovag. Gesztenyebarna lovag - A dicsőséget védelmező sárkányos lovag. Fekete sas - A félelmet nem ismerő, merész fekete lovag. Szürke lovag -- A szellemiség lovagja.

A PnP-X Podok a lovagi szellemiséget tükrözik. A fémből készült elemeket és a készülék tetején lévő töltőtakarót modernizálták, és az 510-es szipka bármikor cserélhető. A készülékek szivárgást gátló kialakításúak, kényelmesebbek és rugalmasabbak. A lovagi szellemiséget sugárzó PnP-X Podok rendkívül kellemes vapelési élményt biztosítanak.

A lovagi e-cigaretta-sorozatba tartozó termékek innovatív, végtelen légáramlási rendszerrel ("Infinite Airflow System") rendelkeznek, amely lehetővé teszi a szellőzőlyukak méretének tetszés szerinti beállítását. A DRAG S/X PnP-X KIT a lovagi bátorságot és hősiességet szimbolizálja, megtestesítve a lovagi vitézséget. Erőteljes GENE.TT chippel van szerelve, és teljesítménye 5 és 60/80 W közt állítható. A készülék 0,001 másodperc alatt indítható el. A hardver elég erős ahhoz, hogy minden lovag aggodalmak nélkül harcba szállhasson.

A lovagok küldetése az ország és a terület, a dicsőség, a hit és szívük hercegnőjének védelme. A DRAG S/X PnP-X KIT 2500 mAh beépített akkumulátorral és egy 18650 külső elemmel rendelkezik. A C típusú 5 V-os / 2 A-es gyorstöltő interfész minden lovagnak elegendő energiát ad ahhoz, hogy egy pillanat alatt újjáéledjen. A DRAG S/X PnP-X KIT a lovagiság őseinktől örökölt szellemét kelti életre és értelmezi újra.

A DRAG S/X PnP-X KIT a DRAG S és a DRAG X alapján került továbbfejlesztésre. A legjelentősebb változtatás a porlasztó átfogó modernizálása: egyrészt a PnP X Pod díszítő fémgyűrűje a lovagi stílushoz illő dizájnt kapott, másrészt a tetejére került a töltőnyílás, ami sokkal kényelmesebbé teszi a használatát. Az újfajta szivárgásgátló kialakítás kompaktabbá teszi a készüléket, és az 510-es szipka bármikor cserélhető. Összefoglalva, a DRAG S/X PnP-X KIT egy minden igényt kielégítő termék, amelynek megvásárlói nem fognak csalódni. Ugyanakkor azok az e-cigaretta-rajongók, akik kedvelik a lovagi dizájnt, nem hagyhatják ki ezt a lovagiasságot szimbolizáló, vezető terméket. Tisztelegjünk a lovagok előtt együtt!

A DRAG S/X PnP-X KIT és DRAG S/X PRO összeállítása eltérő. DRAG S/X PRO felső illesztésű termék, olyan tapasztalt e-cigarettázók számára, akik az erőteljesebb, nagyobb teljesítményű termékeket és a nagyobb gőzfelhőt részesítik előnyben.

A 2017-ben alapított VOOPOO igen rövid idő alatt rendkívüli növekedést ért el, és ma már világszerte értékesíti termékeit. A VOOPOO high-tech vállalkozás, amely kutatási és fejlesztési tevékenységet, terméktervezést, gyártást és márkatevékenységeket egyaránt végez. Négy vezető terméke a DRAG, a VINCI, az ARGUS és a V Series. A VOOPOO világszerte több mint 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és üzleti tevékenysége több mint 70 országra és régióra terjed ki Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában.

FIGYELMEZTETÉS: Ez a termék használható nikotintartalmú e-folyadékkal. A nikotin függőséget okozó vegyi anyag. (folyt.)



2021. december 4., szombat 13:28

Piacra kerültek az Honor to Knight! elnevezésű DRAG S/X PnP-X Kitek (2. rész)
    Sencsen, Kína, 2021. december 4., szombat (Business Wire/OTS) -

    
További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (https://www.voopoo.com/) és kövesse IG, Facebook és TikTok oldalunkat.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211202005381/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok: Tingkai Xu
Beosztás: Senior PR Manager:
Telefonszám: 15957944779


Forrás: Shenzhen Woody Vapes Technology


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.