OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. december 3., péntek 12:35

Technológiafejlesztések a Modinvest Kft-nél
    Kiskunhalas, 2021. december 3., péntek (OTS) - A Modinvest Kft. 209, 26 millió forint, feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében a GINOP_PLUSZ -1.2.1.- 21 "A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása" felhívás alapján. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. A 298,95 millió forint összköltségű, európai uniós támogatás segítségével létrejövő beruházás révén a vállalkozás eszközbeszerzést, telephely korszerűsítést, foglalkoztatotti képzést valósít meg.

    A Modinvest Kft. megalakulása óta, 1990-től töretlen lendülettel tevékenykedik a magyarországi építőipari piacon. Elkötelezett termelékenysége növelésére, nyitott a fejlődésre és a technológiai megújulásra. Folyamatos törekvése, növelni a vállalat munkaerő megtartásának és megszerzésének esélyeit.

A beruházás eszközbeszerzési része a Modinvest Kft. életében innovatív műszaki újítást jelent, új szolgáltatások bevezetését, piacok hatékonyabb elérését teszi lehetővé. A vállalkozás a folyamatos fejlődést, az üzleti kitettség csökkentését, az üzleti hatékonyság növelését, a foglalkoztatotti létszám megtartását tűzte ki célul. Ezen célok megvalósításához járul hozzá a GINOP PLUSZ -1.2.1.-21 pályázat keretében elnyert támogatás is. Az eddig bérelt eszközök, gépek saját állományon belül tartásával több magas- és mélyépítési tevékenység válik biztosan elvállalhatóvá és a bérleti viszonyok megszűnésével, a támogatott fejlesztések eredményeként a vállalkozás termelékenysége növekszik, árbevétele emelkedik, új piacokra léphet be. A beszerzésre kerülő eszközök nemcsak technológiai megújulást eredményeznek, hozzájárulnak a vállalkozás munkavállalói létszámának megtartásához, valamint lehetőség szerinti bővítéséhez is. Az új eszközökkel új technológiai megoldások is lehetővé válnak, amelyek segítik a vállalkozás modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását. A beruházás ingatlan korszerűsítési része keretében a Modinvest Kft. telephelyén az üzemépületek korszerűsítésével, energetikai megújításával, megújuló energia hasznosításával jelentős költségcsökkentés érhető el, mellyel a vállalati hatékonyság növelhető. A folyamat eredményeként fenntartható munkahelyek jöhetnek létre, melyek elősegítik a jelenlegi munkahelyek megtartását. Az épületekben szigetelés, fűtési rendszer megújítása, világítás korszerűsítés valósul meg, megújuló energia hasznosítása mellett.

A projektről bővebb információt a http://www.modinvest.hu/index.php/hu oldalon olvashatnak.

A megvalósítás helyszíne: 6400 Kiskunhalas, Kéve utca 39.

További információ kérhető:
Szűcs Ildikó sajtóreferens
Telefonszám: 00 36 30 2188 323
E-mail: mi@modinvest.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.