OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. november 29., hétfő 09:40

Halász Judittal, a Honeybeasttel és Kern Andrással készül a Városmajori Szabadtéri Színpad a 2022-es évadra
    Budapest, 2021. november 29., hétfő (OTS) - A színház fennállásának 100. évfordulóját meghosszabbított nyitvatartással, még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és természetesen meglepetésekkel ünnepli 2022-ben.

    A mára közkedvelt, ősfákkal körülvett és kívül-belül megújult budai játszóhely különleges és formabontó színházi előadásokkal, sztárvendégekkel, legendás előadókkal, valamint a jubileum kapcsán rengeteg meglepetéssel várja majd június és október között a nézőket.

Hétvégénként ismét a legkisebbeké lesz a főszerep, akiket Halász Judit, Rutkai Bori, Szalóki Ági, a Kaláka és az Alma együttes szórakoztat majd. De 2022-ben sem maradhatnak el a legváltozatosabb műfajból érkező tehetséges előadók, komoly- és könnyűzenei, rock-, underground, világzenei és jazz koncertek. A jövő évadban olyan neves magyar előadók és zenekarok lépnek színpadra a Városmajorban, mint például  2021-ben hatalmas sikerű koncertet adó Benkó Dixieland Band. De érkezik a Lövölde tér című produkció Kern Andrással és Hernádi Judit vengédszereplésével, valamint ugyanez a páros főszereplésével ismét látható lesz az Orlai Produkciós Iroda Válaszfalak című előadása is. 2022-ben először lépe fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Honeybeast együttes.

A centenáriumon visszatérnek a 2021-es évad rendkívüli érdeklődéssel fogadott saját bemutatói, mint például a 30Y zenekarból ismert Beck Zoltán közreműködésével készült Ahogy teccik - nemtragédia című Shakespeare-parafrázis, vagy a formabontó produkcióiról ismert Soharóza (Catwalk Production) kórussal közös Dalok a kamrából című koncertszínházi előadás.

A Városmajori Szabadtéri Színpad évadának alappillérjeit a színházi előadások alkotják, igazi csemegékkel színes repertoár készül jövő nyárra: érkezik a Radnóti Miklós Színház, valamint a Katona József Színház is egy-egy igazán különleges darabbal, de 2022 nyarán látható lesz Bödőcs Tibor Meg se kínáltak című előadása is Thuróczy Szabolcs főszereplésével.

Fennállásának 100. évfordulóját, a tervek szerint egy minifesztivállal ünnepelné júliusban az intézmény, ekkor kerülne sor a saját előadás bemutatójára is, amelynek megírását a színház elmúlt évszázadáról Nyáry Krisztián, kortárs író vállalta.

Bár az előadásokra a jegyértékesítés még nem kezdődött meg, de aki nem akar lemaradni a jövő nyári kínálat izgalmas programjairól AJÁNDÉKKÁRTYÁT vásárolva bebiztosíthatja helyét a Városmajori Szabadtéri Színpad 2022-es nyári évadára. Sőt az ajándékkártyát vásárlók most egy bőr kártyatartóval vagy egy vezeték nélküli fülhallgatóval gazdagodhatnak.
Részletek a színház honlapján! (https://varosmajoriszinpad.hu/hirek/aktualitasok/kulturat-a-fa-ala-ajandekkartya-most-meglepetesekkel/)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.