OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2021. november 23., kedd 09:56

Nemzeti Kiválóság Díjat nyert a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. kiemelkedő üzleti tevékenységért
    Kecskemét, 2021. november 23., kedd (OTS) - A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. üzleti tevékenységét Nemzeti Kiválóság Díjjal ismerték el. A díjat Palkovics László Innovációs és Technológiai Miniszter adta át ünnepélyes keretek között tegnap délután a Pesti Vigadóban.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20211123_001.jpg

A Nemzeti Kiválóság Díjat Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója vette át. A kiválóság pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium hirdeti meg, melynek célja a kiemelkedő teljesítményt felmutató, sikeresen működő szervezetek tevékenységének elismerése. A beérkezett pályázatokat a Nemzeti Kiválóság Díj Bizottság bírálja el, független, külső értékelők bevonásával. A díjazottakról a bizottság javaslata alapján az innovációért és technológiáért felelős miniszter dönt.

Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója: "A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. üzleti teljesítményének nagy elismerése ez a Díj. Nem pusztán egy termékünk minősége vagy adott üzleti év eredményessége mérettetett most meg, hanem az egész szervezet működése, eredményei és képessége további sikerek elérésére. Minden kollégánkat köszönet illet meg, az ő elkötelezettségük sikereink záloga. A független értékelők visszajelzései alapján objektív képet kaptunk működésünkről, javaslataikkal további fejlődésünket szolgálják majd."

A kiválóság kritériumrendszerét az EFQM (European Foundation for Quality Management) dolgozta ki, nyolc alapelve van. Azok a vállalatok bizonyulnak kiválónak, akik ezeknek megfelelnek, tehát képesek értéket adni vevőiknek, fenntarthatóságra törekszenek, módszeres innovációs tevékenységet folytatnak, folyamatosan fejlesztik szervezeti képességeiket, agilisan menedzselik folyamataikat, vezetőik példaképül szolgálnak és képviselik a tisztességes üzleti magatartást, tehetségeiket elismerik, valamint képesek az elért kiváló eredményeiket tartósan fenntartani.

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., a Knorr-Bremse Csoport tagja, több mint harminc éve állít elő haszongépjármű-fékrendszereket Magyarországon, Kecskeméten. Budapesten Kutatás-Fejlesztési Intézetében fejlesztik a cégcsoport legújabb innovációit. Közel 1000 főt foglalkoztat hazánkban.

Vállalati profil
A Knorr-Bremse (ISIN:DE000KBX1006, rövidítve: KBX) vezető helyet tölt be a fékrendszerek világpiacán és fő beszállító más, a biztonság szempontjából kritikus fontosságú vasúti és teherjármű rendszerek körében. A Knorr-Bremse termékei döntő mértékben járulnak hozzá világszerte a vasúti és közúti szállításban a nagyobb biztonsághoz és energiahatékonysághoz. Több mint 30 országban, több mint 100 telephelyen mintegy 29.500 munkavállaló hozzáértése és motivációja váltja ki világszerte a termékek és szolgáltatások felhasználóinak megelégedését. 2020-ban a Knorr-Bremse két divíziója együttesen 6,2 milliárd EUR árbevételt ért el (IFRS rendszer szerint). A Társaság több mint 115 éve vezető szerepet tölt be az iparág megújításában, amit a mobilitás és a szállítási technológiák körében élenjáró rendszerszintű megoldások lendítenek előre. A Knorr-Bremse Németország egyik legsikeresebb ipari vállalata, amely hasznosítja a kulcsfontosságú globális megatrendeket: városiasodás, fenntarthatóság, digitalizáció és mobilitás.

Elérhetőségek:

Média Kapcsolatok:

Bucsai Edina, telefon +76 511 738, edina.bucsai@knorr-bremse.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.