OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. november 23., kedd 09:40

Extrém árkülönbségek a budapesti lakáspiacon
    Budapest, 2021. november 23., kedd (OTS) - Az ingatlannet.hu feltárta a legolcsóbb és legdrágább kerületeit a magyar fővárosnak. A különbség elképesztő, csaknem 700 ezer Ft/m2.

    A lakásvásárlóknak idén és tavaly októberben is az V. volt a legdrágább kerület. Legolcsóbb most a XXI. kerület lett. A két véglet közötti átlag differencia is nagyon hasonló:
     -    2020 októberében 693 ezer Ft/m2
     -    2021 októberében 684 ezer Ft/m2

A portál hirdetései szerint Budapest legdrágább lakása 176,9 millió forint, a Vígszínháznál, a híres Haggenmacher házban van. Ezzel szemben Budapest legolcsóbb lakása 27 m2, ára 12,9 millió forint.

A negyedik hullám nem okozhat akkora visszaesést az ingatlanpiacon, mint az elődei. Könnyen előfordulhat, hogy az I., II., V. kerületeken kívül a XII. kerület lakásai is hamarosan elérik az 1 millió Ft/m2-t.

A további cikk megtalálható itt:
https://www.ingatlannet.hu/blog/extrem-arkulonbsegek-a-budapesti-lakaspiacon/

A cikk a link elhelyezésével felhasználható:
https://cutt.ly/eTlREGf

Név: Szász Tünde
E-mail: szasz.tunde@ingatlannet.hu
Tel.: 20/481-0481
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.