OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. november 2., kedd 16:05

Zöld otthon a jövő
    Budapest, 2021. november 2., kedd (OTS) - Egyre több állami támogatás segíti a családok életét a "zöld otthonok" irányába terelni. Az innovatív megoldásokban 30 éve élen járó Daniella Villamosság felmérése szerint sokkal többen fordulnak már most az alternatív energiatakarékos megoldások felé, mint korábban. A családi vállalkozásból induló nagyvállalat megújuló energiafelhasználáshoz köthető termékeire 2021-ben 40%-kal nőtt a kereslet, mint az előző évben.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20211102_002.jpg

"Nem kell megijedni a gázárak ingadozása és a családokra gyakorolt hatása miatt, hiszen a technológiai újítások lehetővé teszik, hogy ezt a problémát új megoldásként értelmezhessük és elinduljunk egy gazdaságosabb, fenntarthatóbb jövő felé. Az elérhető állami támogatásokkal otthonunk villamossági korszerűsítésével és napelemes rendszer telepítésével családunk kényelme költséghatékony és környezetbarát módon valósulhat meg." - mondta Nagy Tamás, a Daniella Villamosság Marketing és kommunikációs vezetője.

A Zöld Otthon Program, olyan kedvező kamatozású lakáshitel, amely elősegíti az energiahatékony otthonok létrejöttét. A programban előírt BB energetikai besorolás megvalósulását a Daniella Kft. ingyenes technológiai tanácsadással, komplex árajánlatkidolgozással és kiváló minőségű termékekkel segíti.

Erre lehet a legjobb megoldás a 2021 decemberében induló Lakossági napelem pályázat, amelyről a Daniella hivatalos weboldalán tájékozódhat: https://daniella.hu/blog/lakossagi-napelemes-palyazat

További információ:

https://daniella.hu/
info@presstonpr.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.