OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. október 8., péntek 11:05

A Zynga lezárta a mobiljátékfejlesztő StarLark felvásárlását; a cég a Golf Rival nevet viselő, rendkívül népszerű franchise-zal tovább bővíti játékportfólióját (1. rész)
    San Francisco, 2021. október 8., péntek (Business Wire/OTS) - A felvásárlás eredményeként egy tehetséges fejlesztő csapat csatlakozik a Zyngához, és egy új, rendkívül népszerű franchise kerül a Zynga birtokába - Az akvizíció nyomán a Zyngához kerülő kínai stúdióval nő a Zynga nemzetközi lábnyoma - Az ügyletnek köszönhetően a Zynga új, a fejlesztés korai fázisában lévő projektek tulajdonosa lesz - A 2021. évi harmadik negyedéves pénzügyi eredményekről szóló, 2021. november 8-án kiadásra kerülő jelentésben a Zynga módosítani fogja a 2021-es teljes évre vonatkozó előirányzatát/Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) október 7-én bejelentette, hogy lezárta a világ második legnagyobb mobil golfjátéka, a gyorsan növekvő Golf Rivalt kifejlesztő StarLark Betta Games-től összesen megközelítőleg 525 millió USA dolláros, készpénzzel és részvénnyel fizetendő vételáron való felvásárlását.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20211007005016/en/

"A StarLark felvásárlásának eredményeként a Zynga-hoz csatlakozik a rendkívül népszerű Golf Rivalt kifejlesztő, tehetséges fejcsapat. A Golf Rival játékot játszó, különféle szinteken lévő játékosok valós időben küzdenek egymással egy játékostársukkal folytatott meccs során, és részt vehetnek látványos pályákon folyó bajnokságokon is, ahol személyre szabható felszerelést vehetnek igénybe. A felvásárlás révén bővül a Zynga nemzetközi lábnyoma is: egy új, Kínában működő stúdió kerül a céghez, amely hozzáférést biztosít a régió bőséges kreatív humán erőforrásaihoz. A StarLarkot, amely számos új, fejlesztés alatt álló projekttel rendelkezik, továbbra is annak alapítója és vezérigazgatója, Henry You és a jelenlegi vezetőség fogja irányítani.

"Nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy a Zynga-nál üdvözölhetjük a StarLark kiemelkedően sikeres csapatát" - mondta Frank Gibeau, a Zynga vezérigazgatója. "A StarLark és a Zynga célja azonos: mindkét cég küldetésének tekinti, hogy a játékok révén összekapcsolja az embereket. A Golf Rivallel egy új, rendkívül népszerű franchise kerül a Zynga portfóliójába, és ugyanakkor cégünk fejlesztőként is megjelenik Kínában, amely páratlan technikai és kreatív humán erőforrásokkal rendelkezik. Egyesített csapataink tökéletes helyzetben vannak ahhoz, hogy együttes munkával gyorsabb fejlődést érjenek el."

"A StarLark osztozik a Zynga-val abban a szenvedélyben, amely arra ösztönzi a vállalatot, hogy összekapcsolja a világ különböző tájain élő mobiljátékosokat. A Zynga-val való együttműködés keretében elérhetővé válnak számunkra a vállalat globális erőforrásai és szakértelme, és így erősebb alapokra támaszkodva folytathatjuk az új és izgalmas tartalmak kidolgozását a játékosok számára" - nyilatkozta Henry You, a StarLark alapítója és vezérigazgatója. "Izgatottan várjuk, hogy a mobiljátékpiac egyik globális vezetőjével, a Zynga-val együtt nekivághassunk utunk következő szakaszának."

A felvásárlás zárása 2021. október 5-én lépett hatályba. A 2021. évi harmadik negyedéves pénzügyi eredményekről szóló, 2021. november 8-án kiadásra kerülő jelentésben a Zynga várhatóan módosítani fogja a 2021-es teljes évre vonatkozó előirányzatát.

A szerkesztő megjegyzése:

A legfontosabb sajtó- és közvetítési anyagok a következő linkre kattintva érhetők el https://www.dropbox.com/sh/89wkhslxyahx40b/AACLP9FV4kja4SDozzWJCXLya?dl=0

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig a felhasználók több mint négymilliárd alkalommal töltötték le mobileszközeikre a jelentős globális lábnyommal rendelkező, több mint 175 országban és régióban tevékenykedő Zynga népszerű játék franchise-okat tartalmazó, sokszínű játékportfóliójába tartozó játékokat, ideértve a következőket: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge™, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. Az egyik vezető mobilhirdetési és monetizációs platform, a Chartboost felvásárlásának köszönhetően a Zynga ágazatvezető, következő generációs platformmá vált, amely minden szinten képes a programmatic hirdetések és a hozamok optimalizálására. A 2007-ben alapított Zynga székhelye Kaliforniában található, és a cég irodákat működtet Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter-en, az Instagram-on vagy a Facebook-on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog. (folyt.)



2021. október 8., péntek 11:05

A Zynga lezárta a mobiljátékfejlesztő StarLark felvásárlását; a cég a Golf Rival nevet viselő, rendkívül népszerű franchise-zal tovább bővíti játékportfólióját (2. rész)
    San Francisco, 2021. október 8., péntek (Business Wire/OTS) -

    
Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény az Amerikai Egyesült Államok Magánértékpapírokra vonatkozó peres eljárások reformjáról szóló 1995. évi törvénye (Private Securities Litigation Reform Act of 1955) rendelkezései alapján előremutató állításoknak minősülő állításokat tartalmaz, többek közt a következőkkel kapcsolatosan: a Beijing StarLark Technology Co., Ltd. (a továbbiakban "StarLark)" és a Golf Rival mobiljáték franchise felvásárlásával kapcsolatos prognosztizált előnyök kiaknázására irányuló képességünk, ideértve a Golf Rival franchise ügyfélbázisának további növelését és jövőbeli játékok kifejlesztését, valamint kulcsfontosságú fejlesztők és egyéb munkavállalók felvételét és alkalmazottként való megtartását. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "prognosztizált", "tervezett", "szándékozunk", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Ezek az előremutató állítások nem minősülnek garanciának a jövőbeli teljesítményt illetően, és csak a vezetőség jelenlegi várakozásait tükrözik. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek elérése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve a feltételezések helytálló voltától, és tényleges eredményeink jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban előrevetített vagy vélelmezett eredményektől. Ezekre az előremutató állításokra nem szabad túlzott mértékben támaszkodni, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről, valamint további tényezőkről, amelyek hatására tényleges eredményeink jelentős mértékben eltérhetnek prognosztizált eredményeinkről, részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán, a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján, a www.sec.gov internetes címen.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211007005016/en/

Kapcsolat:

Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Médiakapcsolatok:
Sarah Ross
Saross@zynga.com


Forrás: Zynga


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.